Friday, December 26, 2008

jõulud

küüslauk
ingver
mesi
tee
bittneri palsam
pipraviin
sudafed
otrivin

Friday, December 5, 2008

spordielu argeniina moodi


aruanne argentiina spordielust!
1) segased jalgratturid-ma ikka olen neid ulluks pidanud, kes siin tallinnas pärnu maanteel, ilmaga, kus koer kah keskmist varvast näitab õue mineku peale, trenni teevad. siis patagoonias sai asi uue mõõtme-laussiledal ja sirgel asfaldil, kahe asustatud punkti vahe 200km + tuul, mis viib suust hambad kah kui suud kinni ei hoia-teha rattatrenni -vot ma tahaks nende meeste peakoore alla vaadata! selle taustal võib mõndasid meie spordihulle suisa ülinormaalseteks pidada.
2) kõikvõimlikud mängud silmamõõdu arendamiseks-eriti sobisid selleks need samad lõputud pampa maanteed:
2.1) peale paari tundi autosõitu elavneb seltskond, sest kaugel paistab miski kõrgem objekt-nüüd hindame siis selle kaugust. tulemused olid..... kilomeetrites.
2.2) kes suudab kauem aknast välja vaadata-tavaliselt võitis selle mängu autojuht. noo joonistage ise rohekas pruunile seinale must triip ja vaadake seda…tunde
3) xdream tšiili moodi-nagu õigel xdreamil oli ka siin kolm etappi: jalgsimatk (raskete veini ja õlut täis seljakottidega), kus 3,5h mägine jalutuskäik tuli läbida 2h, seejärel laev (juhul kui läbisid etappi selle ajaga, kui ei said trahviaja-ehk sama maa tagasi)-me läbisime ja saime nn. kanuu e. laeva etapile-järgnes lisaülesanne leida rattad (seekord siis autorattad). amööbid koos ühe ingliga suutsid sellegagi lõppuks hakkama saada ja olimegi ratastel. viimane lisaülesanne oli 2h mäkke-saime hakkama.osad tegid lõdvestusjooksu mäest alla ja osad asusuid vabatahtlikult kokkama . areal tiim aga pani ikka ära!
4) ja muidugi jõusaali treening-palju veini ja õlut me õlad suudavad päev otsa seljas vedada.
5) ja lõpuks väike pokkerinäo treening e. must notsu argentiina moodi-kuna suudetakse ära sokutada esimesel päeval saadud võlts sajaline.

kokkuvõttes peaks järgmise aasta hooajaks valmis olema-õnneks konkurendid – kaaslaagerdajad lähevad järgmine aasta A rajale!