Tuesday, July 10, 2007

spordivõõrutusravil


nüüd siis minu viimasest trennist nädal möödas ja võõrutusnähud hakkavad üle minema. õnneks sajab regulaarselt ja ei lase uisutama minna. kuigi kui homme parki uus asfalt maha saab siis kes teab ... kardan et helenil oma 100km-ga nädalas inimeseks hakkamine vist nii lihtsalt ei läheks. karul austrias mäe otsas muidugi nats lõbusam: neil tuli eile 10 cm värsket lund maha. kuigi ega neil vist suusavarustust kaasas pole ;)

viimane trenn ei olnudki nagu päristrenn. läksime üllekaga spordilaagrisse sanepidnormide järgimist kontrollima ja tegime sealjuures väikesed veeprotseduurid kurgjärves ja vitamiinisüsti metsmaasikate-mustikatega. kõige paremini oli laagris lahendatud riietekuivatamise küsimus. selleks oli installeritud hoovi peal kaks kitsekujulist kuivatuskappi.


treener uips istus majas ja suhtles meiega ainult distantsilt. ju siis olid käed pesemata. ühe nukra poisi pealt nägin et spordiga liialdamine viib depresiooni. istus teine suht vaikselt.
et päev liiga sportlikult ei lõpeks suundusime oma kontrollkäigult edasi agent 505 legaalseks inimeseks hakkamise avatseremooniale.
nii et on loota, et kui ma veel paar nädalakest samamoodi vastu pean, siis on pässil lõpuks võimalik minuga kultuurselt heegeldamisest ja kokandusest vestelda.

3 comments:

Anonymous said...

Ei no ma kujutan seda juba ette. Heegeldamise teema jõuaks selleni välja, kuda halo paremini pähe kinnitada võistluste ajal ja kokandus hõlmaks niikuinii Veiko võileibu või snikersi koostisosi. Uans a pede, oolveis ä pede. Hõup is gann.

helen said...

ai ai epochka!!!tundub, et diiler helen peab kiiresti tulema tartusse ühte tasuta spordidoosi jagama-sõltuvus hakkab vist kaduma ja keegi on su võõrutusravile saatnud....

Epochka said...

eks see ikka laiskusepoiss oli kes mu ravile saatis... tänagi läksid anne ja külli trenni aga mina jäin turvaliselt kirjutuslaua taha istuma.