Friday, August 3, 2007

soovide päev e 700 m nõgestega kehahooldust

helen oli andnud lubaduse karisele metsast kolm seent tuua. kablutasime mis me kablutasime mööd kaiu metsaalust, ilusaid seeni polnud. see-eest kehtis reegel: mida karmim mäenõlv, seda pirakamad mustikad. mäe nõlvast üles ronisimegi nagu mustikakombainid. eelviimase targeti juures õhkasin, et näe, siin metsas kukeseeni polegi, ja järgmine hetk olin neile peale astumas. täpselt kolm neid oligi ja seega sai peamine eesmärk täidetud.
mingi hetk valisime edasiseks liikumisteeks ühe sihi. siht on tavaliselt midagi raudteerööbaste või berliin-münchen maantee sarnast ja seega meile hea eksimisvaba trajektoor. keegi hooletu lendur oli kogu selle sihi ulatuses ülipikad nõgesed installeerinud. nendest viis küll läbi bullo muertode jälg aga kõrvetamisest ja uutest jalatätuudest me siiski ei pääsenud.
samal ajal kui me metsast amsterdami särke otsisime olid külli ja moeikoon reitikaid tegemas. teatavasti pole agent 10555 just eriti pika kannatusega ja tuli kaasa vaid seetõttu, et suundusime okastega metsa. üsna pea nõudis küllilt juba koju teleka ette saamist. ja soovid, soovid, soovid- lalaa ... järgmise puu all ootaski teda telekas, ainult pult oli puudu :)

1 comment:

Anonymous said...

Apike ma suren kohe akkab ameerika supermodellide saade!!!