Thursday, September 20, 2007

aa ju redis?

pühabä peaks tulema see päev, mil võime kolmest senitõmmatud ristis ka rasvase joone läbi tõmmata.

vaatamata kahenädalasele treeningpausile, nohule, isa juubelile, nelikürituse lõpetamise, moeikooni juudijuubelile, pensioniea ülempiiri tõusule, heale rukkisaagile jne on meie suurim mure jätkuvalt operatiivmälu. et ehk kuidas meeles pidada need vajalikud vidinad, mis lõunasse kaasa ja hiljem rajale vedada. SI pulga kaasaskandmise jaoks pakkus helen välja apetiitse hõbedase Diori kotikese, mis oleks lihtsalt nii ilus, et seda ei suudaks hetkekski maha unustada.

tuleb välja, et oleme suutnud iksdriimimises nats trendi tõmmata. gõudiskaverid said mingil hetkel aru, et ülemaailmset tuntust manakerita ei saavuta, olgu ta siis milline tahes.
autoritaarse hääletamise käigus praakisid nad enda seast kõige laisema välja ja sundisid manakeriks. ehk järgmiseks hooajaks jõuavad nad ikka ka põhitõdedeni, et manakeriks ei hakata vaid sünnitakse... ja edu alus on õiget värvi küünelakis ja proffesionaalses taustamuusika valikus.

aga kui trendsettimine jätkub siis ma üldse ei imesta, kui moostes on pooled tiimid omale stilettod rattakingade asemel jalga tõmmanud.

vahurtche, bii guud, ja too see raamile kinnitatav lillepott seekord nats varem starti ;)

7 comments:

Anonymous said...

küünitad kuu peale, aga leiad end tähtede hulgast

helen said...

Andre-rõõm näha, et hommikune Postimees pole sinu koju ainult ahjukütteks tulnud:D

Anonymous said...

Võistkonnast visati välja, jäeti ainult õigus kaks tundi päevas go discover logoga mütsi kanda, ... see paneb lehti lugema ja uusi võimalusi otsima

Epochka said...

ära kurvasta, andre. me lubame ikka sul meile isostari segada. lilli tuua ja koffreid kanda.

Anonymous said...

Igaks juhuks annan ka teada,et elus ja valmis startima. Kui Maratoniinglil ikka pidused asjaajamised, siis mina voormapin kõigepealt poistega jalgpalli tagudes ja siis liibuvate trikoopoistega seksikat kreeka-rooma maadlust proovides.:-) Katsuge mitte kadedaks muutuda!! Igaljuhul kõiksugu õnnitlused kõikvõimalike tähtpäevade puhul ikka ka!
Muide - nägin, et ka kohtunikud proovivad rediseks saada - nimelt peakorraldaja hankis gastronoomis toiduaineid.

Epochka said...

sa oskasid kohe sügavalt hinge reostada.... kreeka-rooma maadlejad, mmm

loodetavasti olid korraldajatel ikka väärt produktid ostukorvis ja me ei pea oma biskviitidele lootma jääma ;)

L�unaingel said...

Unista aga!Kui kohtusime,lugesid nad just produktide playlisti ja olidki jõudnud biskviitideni:D