Thursday, September 6, 2007

nimepäev

palju õnne meile Inglite nimepäeva puhul ja Manakerile vanaks saamise puhul ka!

iksdriimijad panid täna välja hooajalõpu tiizeri: "... Seekordne seiklus peaks pakkuma maiuspalu nii loodusvaadete nautijatele, väledatele tõusutirijatele, tasakaalukatele murdmaasuusatajatele, nupukatele ratta­orienteerujatele, tugevatele jõujuurikatele, julgetele kõrguskartmatutele ning kavalatele võistlustaktikutele. ..." aga mitte sõnagi sellest, et seekordne rada on eriti sobiv blondi ajuga tiivulistele. ja see tiigi pilt sinna juurde ei olnud ka eriti kutsuv. njah.

no igatahes läksime me kylliga vooremaa metsade mustikasaagikust hindama. tema eelluure ütles, et pole seal halligi. aga oli küll. näpud ja kaart said jälle ilusti siniseplekiliseks.

juba paari punkti järgi oli aru saada. et madis_o pole hullamas käinud. künka punktide otsa polnud keegi täiendavat auku kaevanud jne. ja keegi oli isegi pärlikee moodi tingmärgi legendi joonistanud. saladuskatte all võin öelda, et see tähendas liivavalli.

õnneks ei pidanud me kogu rada jalgsi läbi jalutama, sest leidisme o-raffale sobivas toonis sõiduki. kihhutasime mis me kihhutasime, sõjakooli poisid olid meist ikka kiiremad....

koduteel nägime ühte lennukit meile saba leffitamas.
õhtu kõige keerulisem operatsioon ootas meid alles ees. tuli mõte arbuus osta. leidisime poe ja puha ja arbuusidki sees aga. need sunnikud olid nii suured, et poe kaal keeldus neid kaalumastki...

7 comments:

helen said...

Njaah-et kõik ausalt ära rääkida alustan siis algusest. Kõik sai alguse sellest et heal sõbrannal tulemas sünnipäev-ja vaja nüüd midagi kinkida-kuna tõenäoliselt on doktor Pässi diagnoos tõelähedane-siis egas siin muud välja mõelda suutnud-kui üks kinkeaart neljale poppile spordiüritusele. Aa-miks mitte-kui tibil käed-jalad otsas....siis tuleb sportida! Nüüd on meeldiv tõdeda, et Doktor Pässil on varsti oma kliinikusse uus patsient tulemas-ning spordipedendus on võtnud uue ohvri! Aga hoiatuseks teistele-ettevaatlikuks tegev on see, et ohver on otse meie endi keskelt!!Nüüdseks on tütarlapsel juba esinenud esimesed haigusnähud sel kiire kulgemisega raskes haiguses ning ta hakkab koos teiste hulludega pimedas sügises trenni lõhkuma!! Kuuldavasti investeeriavat ta juba praegu hoolega spordivarustusse! hipp hipp uraaa uue ohvri puhul!!

Anonymous said...

Koos on kergem ronida
mööda
alla
käigu
treppi...

Klubi Nelson said...

Kui allakäigutrepist MÖÖDA ronida, siis on äärmiselt tõenäoline, et seal satub olema üks tipputõusmine redel!

Epochka said...

allakäik või mitte aga susaklubi treenerid tõstatasid isekeskis meie personaalküsimuse. et mida me küll alati nii kaua seal oreinteerudes metsas teeme ... reedel võtsid nad siis lõpuks julguse kokku ja käisid kylli käest selgitust küsimas :D

Anonymous said...

Kui tipputõusmise redelipulgast MÖÖDA astuda, siis on äärmiselt tõenäoline, et seal satub olema üks kuristik!

helen said...

Vaadates oma viimase aja käitumist-on minu puhul tegu küll juba allakäiguliftiga....

Anonymous said...

Minu Maslow püramiidi kõige alumine ja kõige laiem vajadus on mölisemine - ja see on TÄIESTI rahuldamata, sest inglid pole ammu trennis käinud! Ja ma ei maga ja ei söö ja ma ei taha teha tööd! Sest minu hing da duba duba da beibe ihkab kottida Sind da duba duba da beibe. Yeah!