Tuesday, October 30, 2007

välismaa invasioon

reedel, samal ajal kui inglid pealinnas kogunesid, saabus lennukasse igast karvaseid-sulelisi suusasõpru kes hakkasid lõuna poole imbuma. osad neist tahtsid targaks saada ja ülejäänud arvasid et meilgi oleks neilt paar trikki õppida.

merike teenis välja usa sugemetega indiaaninime A'merika ja oli peamine läbirääkija järgmise hooaja manaker-vannabiiga. eellepingu tingimused jäid mulle küll vähe segaseks aga eks merike tegutses ikka meie huvides. loodetavasti ... :D

ürituste staabiks oli objekt maailmakuulsa seksonzebridz pressifoto jäädvustamise naabrusest ja nii pidin mõned uudishimulikumad sündmuskohalt läbi jalutama. kahjuks jäi konkreetsete näidete najal tõestamata väide, et pooleskuues saab peksa.

pühapä käisin vapramatega hüppetornijooksu trennis. 165 astet, vist. kollektiivne enesetapp elu lõpuni kestva meeldiva lendamise tundega jäi seekord teostamata. ükskord tuleb vähe tõsisema kaameraga sinna veel üks trett teha, nii vastikult ilus oli sealt alla vaadata ;)

3 comments:

helen said...

Nii-järgmise stardini siis AINULT 3 kuud ja on aeg hakata vaatama talvehooaja poole;-) Kuna tundub, et Päris Välismaa on moes, siis otsustas ka Põhjaingel teha ühe treeninglaagri Kohe Päris Välismaal.Treeninglaager sisaldab jõutreeningut (abiks tinaraske seljakott) ning.... on aeg võtta kasutusele ka spordiblogija PP soovitused lõigutreeninguteks-et asi ikka efektiivne oleks kaasame treeningprotsessi ka lisaraskused (ehk seljakotiga eemalduvale rongile/bussile järgi sprintimine);-)Et aru saada Suure Konkurendi e. võistkonna Amööbi kahe liikme treenitusest ning näha kuidas treenib Päris A raja mees-siis on neilgi au koos ingliga laagerdada;-)luban, et uurin ka kuidas kohalikud trenni teevad ja madusid taltsutavad-äkki kulub ära;-)

Anonymous said...

Kuuma piruka filmis õpetatakse ka madusid taltsutama :)))

Epochka said...

loodetavasti sa helen apdeidid meid oma käikudest ja musklikasvust ;)