Sunday, November 11, 2007

videotreening

kuna igast diletandid on viimasel ajal targutama hakanud siis tuli hankida susliktreeneri õpetustele sekond opiinioni. õppida teadagi, tasub teatavasti vaid parimatelt. niisiis vaatasin täna treeningvideot "Rocky".
oi küll oli ikka hea vaatata et temalgi oli esimeses trepijooksu trennis raske. isegi raskem kui minul reedel, sest mina ei hoidnud mäe otsa jõudes kahe käega kõhust kinni. ja ma ei ütleks, et toomemäel on keffemad trepid kui filadelfia raamatukogu ees. aga kätekõverdusi ma parem ei võrdleks, sest minu käed ei kõverdu isegi mitte tiia karmi pilgu all. (muideks reedel saime teada miks tiia, topispall tossuninadel, nii kõrgele suudab hüpata: tal on lissalt suurem motivatsioon, sest ta soovib ka teada mis elu kõrgemal elatakse). aga ma ikka ei suuda uskuda, et ameerika peal on olemas nii koledad dressid nagu rokil trennis.

ja kõige kohhutavam oli muidugi tõdemus, et pässil on õigus: spordimehed joovad hommikul hoopis 4 toorest muna. minu tshaansud Tõeliseks Spordimeheks saada on miinuses ....

3 comments:

Anonymous said...

Kuule, aga äkki alustad vutimunadega? Tsipa pisem lonks algatuseks või nii. Võib muidugi juhtuda, et spordimeheks saamise asemel lõpetad buliimikuna, aga kes ei riski, see muna ei joo! ;)

Anonymous said...

Kes muna joob see riskib :D Eks igaüks teab ise millega!

Anonymous said...

Kes muna joob see riskib :D Eks igaüks teab ise millega!