Sunday, March 9, 2008

lumeliblikad klassikalises stiilis

saigi vapper tegu tehtud ja tänasest oleme diplomeeritud klassikasuusatajad.

logistika sujus plaanipäraselt. ei hakanud pikemalt kaaluma ka bossvetteri häid ja halbu külgi või oma loomusega võitlema, vaid käisime seal lihtsalt ära. kui asi lihaturuks kiskus oli õige aeg puhekreziimile lülituda. kohalik suusarahvas polnud varem ingleid näinud ja seetõttu arvati et me oleme hoopis liblikad või jänkud või hoopis lumikellukesed :D ega seal ju tegelt suurt vahet polegi, peaasi et lõbus oleks. ja lõbus meil oli.



merike pidas oma sõna: helenile lubatud suusajäljed olid olemas ja juba staadionilt alates. kohalikult lahkelt suusaperelt saadud kleepuvad spordivahendid toimisid eesmärgipäraselt, see tähendab et vedasid ja pidasid vastavalt vajadusele. mäest alla läks mõnikord hoog kohe nii suureks, et tekkis isegi avariiohtlikke olukordi.

aga oli ka asi milles merike sõna ei suutnud pidada. ta on nimelt kirglik arvutimängur. vaatamata lubadusele end arvutist kõrvale hoida tabasime ta juba enne starti ajavõtumajast tagheuerit mängimast. ja ka pärast finishit läks ta otsejoones mängu lõpetama. ehk oskab keegi soovitada spetsialisti, kes ravib tagheureri sõltuvust?



suusasõit oli ajavõit. rajal kohtasime palju toredaid inimesi. esmakordselt kasutasime ka proffesionaalsete jootjate teenust. tänud uipsile ja treener trammile :) peatreener tramm ei soovinud millegipärast anda kohest vastust meie võimalustest naistekoondisega liituda. teeninduspunktid olid ka muidugi ästi varustatud. ürituste korraldajad võiksid siiski päevakorda võtta peeglite paigaldamise teepedesse, sest siis oleks palju mugavam pärast einestamist huuli värvida.



kuna rada tegi metsavahel igast kavalaid siksakke siis kohtasime päeva jooksul päris paljusid kaaskulgejaid. ühtlasi oli meil ka täielik ülevaade sõidu liidritest. ühe poisi auhinnalootused ma kahjuks nurjasin. mitte küll ettekavatsetult vaid tal oli lihtsalt hullult kiire. noormees, pead nats rohkem harjutama.



lal lal lal lal lalalalaa, no mis elu see on ...

14 comments:

Kylli said...

Kiidame!

Anonymous said...

Laidame!

Kylli said...

Kiidame!

Anonymous said...

Pässu :O
Mida sa teed? Isegi mina ei suusatanud sel ajal ja sina panid inglitele pika puuga ära....
Kuidas nii võib??:D

helen said...

special thnx merikesele, kes ilmselt terve laupäeva voolis lumehelbeid ja meisterdas suusarada;-)nii tore et haanja kuplite vahel osatakse vana au sees pidada ja pole kaasa mindud skandinaavias levivate uute klassikamaratonide trendidega!!!

Anonymous said...

Sõprade jaoks ei ole mul millestki kahju, isegi lumest mitte!:-))))

Epochka said...

mul on millegipärast juba teist päeva tunne, et mu jalad on vahepeal otsast kruvitud ja siis valesti tagasi installeeritud.

Kylli said...

Ja õlitamata on need ümberinstrallitud jalad vist ka jäänud, sest iga liigutusega on kuulda kõrvulukustavat kräginat.

Anonymous said...

Täna õnne, et kätega vahetusse ei läinud. Küll inglijook kõik haavad parandab.

Anonymous said...

Teadmiseks kõikidele: Välja on lastud Inglite dokumentaalfilm "Inglid Haanjas" ! Plaadi esitluse kuupäev on küll veel täpsemalt paika panemata, aga küll me sellestki kõiki fänne teavitame. JÄLGIGE REKLAAMI!

Epochka said...

tugitoolisportlasena sain vilmiesitlusele kogemata pihta ;)

helen said...

"Vutiässa David Beckhami naine Victoria mõtles välja kavala vabanduse, miks ta ei spordi.
Vastus on lihtne: sellepärast, et sportida ei saa ju kõrgetel kontsadel"
hmm-peaks ju küll trenditibi olema-aa maastiku stilettodest näe kuulnud pole

Epochka said...

nad on seal ameerikas ikka täiega ajast maha jäänud!

Anonymous said...

Tegin mina copy Victoria vabandustest ja tulin siia seda pasteerima, aga Helen va kurivaim on ette jõudnud! Hooletus ees, õnnetus taga - jäin täna liiga kauaks tr... khmmöhhh!... ilusalongi!

Aga Victoria kohta võib ainult öelda: Nad on seal kavalad ka täname.