Friday, March 7, 2008

on ze rõud ägen

asjaolude kokkulangevuse või vastupidi, just sellepärast, et asjaolud üldse kokku ei lange, koguneb inglitiim naistepäeva õhtul lõunaingli valdustes.

kui me maailma isekulgemisele vastu ei töötaks, siis oleks vist suht lootusetu enne aprilli lõppu tripldeiti teha. merike on sinna kuplite vahele kui naelutatud; helen sogab midagi lõputööst, mis peaks olema esmaspäeval esitamisvalmis, ja mina tahtsin tegelikult minna hoopis maailmaavastusretkele pannjärve äärde. see pannjärv on nimelt nii kavalalt ära peidetud koht, et isegi regio poisid ei tea kus see ilmaime on. või vähemasti kaardil nad seal saladust ei avalda. ühesõnaga oli olukord intrigeerivalt mittesobiv, et hakata toimetama.

merikest ei olnud muidugi vaja veenda - tema oligi põhiagitaatoriks, et tiivad tuleb tuulduma viia. eks isegi kartsin, et äkki on koidel juba JAH päevad käes. ei julge sinna seljatha enne pühapäeva piiluda ja tuju enneaegu rikkuda. heleni mitteedenev koolitöö on lõunainvasiooni kõike trikim osa. teatavasti tegutseb inimene väljapääsmatus olukorras efektiivsemalt kui tavaliselt. ühisürituse näol andsime helenile lisamotivatsiooni tööga varem valmis saada ja kõrvalised tegevused jätta. lugesin talle sõnad ka peale, et ma teda enne homme lõunat MSNis ei kohtaks, või muidu ... ehk töötab ;) algul me merikesega nats kartsime, et pärast tema poolt eelmistel nädalatel läbitud suusakilometraaze on teda raske taas õue affatleda. aga ei suuda ta tiimi kutsele vastu panna ;)

pühapäevase lumel kulgemise juures on mitu rasket tegurit: suusad, määrimine, bossvetteri lähedus jne...

igatahes ei kaota ma meeleheidet ja asusin komponeerima inglilaulude kevadplaati ;) oi kui hea see tuleb, mmmmmmm

1 comment:

helen said...

delegeerimine on üks vaffa asi-seega....üks osso bucca motivatsiooni programm ja sõbralik Suur Konkurent amööbide võistkonnast ulatas mulle oma abikäe, et saaksin ikka minna täitma pühasid eesmärke!KÕIK SPORDI HÜVANGUKS!!(naiivitar IKKA loodab veel suusajäljega deitida)