Tuesday, June 24, 2008

ääremaa katsealused

ääremaad
kaardi pealt
otsima ma ei pea
kinnisilmi võin leida ta sealt

ühel pool keeri järv
teisal ulila sild
nõnda väikene on
ääremaa



nüüd võime kätt südamele pannes öelda, et oleme teinud kõik endast oleneva, et laupäeval tuleks ilus ilm. sest kaks korda järjest ikka sellist pornot olla ei saa, nagu meil nüüd ettevalmistuslaagris taluda tuli. start anti alles siis kui hakkas vihma sadama, ja kui omadega juba sauna juurde hakkasime jõudma, lülitati päike jälle sisse.

õnneks olime tammsaarest isamaaliselt inspireeritud ja vaimult värsked. selle tulemusena sündis seitsme rännutunni kestel mitmeid uusi laule, mille peategelaseks rajameister ääremaa. kultuurimaraton on vist pea täitsa sassi ajanud, sest ajusopist ujusid välja ka kuldse trio parimad ja mille olemasolu oli ammu unustatud. ja siis tuli vist koos vihmaga kaela "viru nurga taga on ärika paradiis...mulle meeldib suudelda, sest anne veski peseb hambaid pomoriniga ..."



orienteerumisülesannetel lõi meil jälle välja madisorase koolkond: et kui punkt, siis peab see kindlasti olema augu sees ja kui pruunid triibud kaardi peal, siis peab kindlasti olema mäkketõus. variant, kus punkt on keset teed, on meile liiga uskumatu ja siis me teeme ise oma elu võimalikult keeruliseks :)

inglijoogi arvestus läks meil seekord metsa. juba poolel rattaetapil oli pudel tühi ja lisa võtta polnud enam loomulikult kusagilt. maasikapõllult ei julgenud soolapüssi hirmus eriti energiat laadida. ka metsmaasikad on valmis saanud ja nemad juba meie käest ei pääsenud. ühe paksu metsa sees kohtusime ka juhtmed-koos-kauboiga. ta seisis õnnetult keset metsalagendikku, hunnik valgeid telgikonstruktsiooni juppe ees ja ainult porises kui temalt lonksukest konjakit küsisime.



rattavahetusalasse jõudsime viimastena. võtsime suppoorttiimilt joped seljast, laulsime videosse ühe laulukese ja sheikisime omale ühe survaivaljoogi. suppoorttiim (liisu + moeikoon) oli sajaga kaval, nad olid meile tilgakese viina ja valget veini teiste shaakalite eest varjul hoidnud. helen valas kõik joodava kokku ja maitsestas purgidzinniga. meie vettinud vareste olek ei lubanud meil purki sülitada.

kanuutamise algul kohtusime ka Karmi Konkurendiga, kes oli lubanud prof. Kivimaa sellest päevast läbi lohistada. hiljem meie teed lahkusid, kuna meil oli bee rada. nagu ulila sillal kanuudest välja ronisime, saime omale saatebussi. shevivännist anti meile jooki ja korjati ka taara ära. ega nad hästi aru ei saanud miks ma mugavale autosõidule sörkimist eelistasime :))))

enne lavale ronimist sooritasime veel meisterlikult lisaülesande ja ujumisringi tegime ära pärast saunalaval soojenemist.

nüüd tuleb jälle oma varustuse listid välja otsida ja hakata laupäevaks kola komplekteerima. vähemasti on meil kärstnasse külmikuga kodumajandusklass buukitud, et finishikaavat õigel temperatuuril hoida. ja rajalt eksimise vältimiseks lubas kylli avatud raja kaardi piiridele elektrikarjuse ümber tõmmata, et siis peaksime aru saama, kui kaardilt väljuma hakkame.

No comments: