Tuesday, August 12, 2008

herilastega võidu


pühabä hommik algas töiselt, sest keegi pidi ju ringi kõndima ja kõiki õpetama. hea inimesena võtsin selle raske koorma enda kanda. kuna ma suhtusin oma töösse väga vastutustundlikult ja põhjalikult siis aet juba ootas kannatamatult, et ma lõpuks jalust ära starti läheksin :)

merike sisustas oma hommikut uiskudele uusi kontsaplekke otsides ja uisulapsi finishisse transportides. tema servis osutus väga populaarseks. heleni selle aasta panus uisutamisse on piirdunud uute uisusokkide muretsemisega, ning seetõttu oli ta nõus jääma topelttööpataljoni, et mulle vaba päeva tekitada.

ka YV oli nädalaalguse vihmapelguses üle saanud ja ilmus starti karikat kaitsma. et sooritusse pidulikkust tuua, tuunisime pisut ka tema autfitti ;) kuna meil merikesega ühtki karikat soolas ei olnud, tegutsesime nagu alati - tasa, targu ja mõnuledes. inglimäe jalamil oli terve võistluse ajal meid ergutamas kohalik tsheerliiderite kamp. toetajaid leidus ka mujal ;) vahepeal sõitis turva-vahur meil rattaga kõrval, luges odoka näite ja komplimenteeris niisama. leidus ka neid, kes arvasid, et me oleme mingid iroonilised naljavennad ja ka surmaga silmitsi seistes keeldusid meie tuulevarju pakkuvast ingliabist. vaid tütarlaps kerli märkas merikese rongijuhivõimeid ja reisis meiega ühe teepeevahe.

üldiselt käis liiklus meie lähiuisutajate seltsis teepeest teepeesse niimoodi: möödusime kollase särgiga tüdrukust, rohelise särgiga tüdrukust, taavist, pikast punase särgiga ja pikast kollase särgiga poisist (nendest ühe tuules alati kindlalt ka täpiline tabamati) ja jäime siis banaani sööma ja huulepulgamaitselist jooki jooma. kõik see armaada tormas välisööklast kiiruga läbi. kordus sama skeem, samade möödasõitudega ja siis uus pittstopp jne.

kui finishiprotseduurid olid läbitud ja YV karikas käes ja kaavaga loputatud, otsustasime pisut suppi süüa. toitlustusalas käis kõva sõda ja sumin, sest selle piirkonna olid kontrolli alla võtnud herilased.
kuna kõik teised tegid hoolega tööd siis läksime merikesega eksperdi seltsi olümpiat vaatama :)

võistluse ajal testisime lisaks gurmemenüüle ka õde tiidu üksuse tööd. merike lasi seal endale paar korrigeerivat plaastrit panna, et ka pärast seda ettevõtmist kestaks miniseelikuhooaeg. pärast tuli tal vastutasuks meditsiinipoiste telk kokku pakkida. juba päästja-taku ütles, et ei ole lihtne nende meedikutega ...

No comments: