Wednesday, September 24, 2008

kohhutav kättemaks

vaevlen hetkel kangekaelsuse piinades, mis on põhjustatud manakeri kohhtavast kättemaksust. ma nimelt virutasin kogemata ta rattamaratonil teenitud medali ära ...

2 comments:

helen said...

ah sellepärast ma siis vaevlengi jubbedalt valusate jalalihaste küüsis...ma ju selle mädali säält laualt võtsin ja ebotchkale andsin...(küll on hea, et hotellis lift on!)

Anonymous said...

SL Õhtuleht kirjutab:

Miljonid inglid on töötud, palu neilt midagi

Teine trend on Viru keskuse raamatupoe töötajate sõnul ingliraamatud. Inglid soovivad autorite sõnul meid igati kõigis meie elu küsimustes aidata. Nad soovivad tuua rahu maa peale.

"Kui sulle tundub, et oleksid rahulikum, saades rahalist abi või leides oma elu armastuse või muretsedes endale parema töö, siis tea, et inglid aitavad sind igati selle püha missiooni juures," kirjutab ameeriklanna Doreen Virtue raamatus "Inglite sõnumid".

Õnneks pole inglite jaoks olemas liiga tühist või keerulist küsimust. Neilt abi paludes ei tõmba sa neid eemale tähtsamate tööde juurest. "Tegelikult ületab inglite arv mitmekordselt neilt abi paluvate inimeste arvu," kirjutab Virtue. "On miljoneid ingleid, kes on "töötud" ja sellest õigupoolest tüdinud."