Tuesday, November 25, 2008

fittnessi ennetus

kuna lumi on kodumaal haruldane ilmastikunähtus tuli mõte situatsioon kiirelt ära kasutada, enne kui lumi läinud ja haned taga, nagu ütles marti. huvitavama dimensiooni loomiseks planeeriti värskeõhuvann hilisõhtule.

marti oli mingilt popilt lektorilt kuulnud, et parim viis tervise ja fitnessi ennetamiseks on kepikõnd. niisiis võtsime segamiseks ka kepid kätte. karu tegi ees lumesahka ja ülejäänud astusid usaldavalt tema järel.

vahepal käisime ka järve ääres turska traalimas ja teed joomas. karu oli koormuse lisamiseks ka seljakotitäie pirukaid kaasa vedanud.

esines hetki mil üllas eesmärk hakkas käest ära minema, st fitnessiks kiskuma - oli tunda, et mingid lihasgrupid teevad tööd.

täpselt keskööks saime tiiru tehtud ning tugevamad siirdusid krooksu venitusharjutusi tegema.





3 comments:

Anonymous said...

Millega te inglid jälle hakkama saite?

Elu24 kirjutab:
Elus on ikka nii, et kaotad ja võidad – «Selgeltnägijate tuleproovis» ilma teinud Nastja võitis küll 100 000 krooni, ent kaotas pingega viis kilo. Võit tuli tänu inglitele, selles on Nastja täiesti kindel.

helen said...

aga kaubamaja kliendileht hooaeg õpetab inglit heegeldama:)

helen said...

tegelt on asi väljunud kontrolli alt! peab esitama kaebuse kaubamaja vastu-maja ingleid täis-kõik sihukesed kehvad koopiad-oleks siis veel ilusad-aa miskid jamad pabertiivad! see ju rikkub sajaga meie imagot!maeisaa aru kus siis manakeri on-milleks me küll teda peame?