Sunday, November 23, 2008

lumerookimisfännide pidupäevad

sel aastal ei pea naabrimehega lumelabida pärast kaklema ning seetõttu sain oma lemmiktöö kallale asuda stressivabalt. tõmbasin kõige kõrgema kontsa ja kõige kõrgema säärega saapad jalga ja virgutusvõimlemise võis alata. üksildased möödujad soovisid jõudu ja kiitsid mu usinust. üks onu jäi suisa oma lapsepõlvememuaare jutustama, et siberis oli samasugune tuisk jne..

kokku tegin kolm labidatrenni: 50 mintsa enne suusaülekannet, 30 mintsa enne tantsutrenni ja 30 mintsa pärast tantsutrenni. varasemast tööst andis märku vaid aknaalune lumevirn, kõnnitee oli ikka sama läbimatu nagu hommikul alustades. meie maja näeb välja nagu muumidel jõulude ajal - lumehunnikud on aknani. niiväga kui ma ka homme tahaks kõnnitee valgest ollusest vabastada, enam pole kuhugi seda lund ladustada. ma ei kujuta ette, mis nipiga päss oma auto teisipä meie hoovist kätte peaks saama :)))

esmasbä lisa:
esimene pilt on tehtud esimeste labidaharjutuste käigus ja teine pilt on tehtud täna hommikul, minu eilset tööd illustreerima :))))

3 comments:

Anonymous said...

Ma otsustasin sel aastal Tartu Maratoni sponsoriks hakata. Minu poolt lumi, teie poolt transport. Tulge ja viige raja kriitilistele lõikudele! Ja kähku - enne kui ma ümber mõtlen! :-)

Epochka said...

:)))))))))))))))))))))))))))))

Anonymous said...

Mul on salanipp nimega kojamees-kaevur Epochka :) Ega ma ometi ise ei hakka oma õrnu käeesi kaevamisega vaevama!!!