Monday, November 10, 2008

moraalne laostumine

minusugusel laiskvorstil on ilma tungiva vajaduse või motiveeriva väljakutseta jätkuvalt raske end sportlikult tegutsema sundida. salsatundi ajab lahe muss iseenesest aga pimedasse õue minekuks peab mingi piitsutavam põhjus olema.

eelmine sügis oli asi lihtne: ostsime austria lennupiletid ära ja siis polnud pääsu - tuli ka suusatama õppida. ja kuna aega oli vähe siis ei saanud ka personaalseks treeneriks lubanud tiia viilida. aga nüüd: minul pole lennupileteid ja tiia on põrandaalused treenijad järjest rohkem vabapiamisele jätnud. ja kui treener ka kohale ei tule siis jõuamegi ülima moraalilanguseni.

lihtne öelda, et pane end siis kusagile kirja ja mott olemassa. kuna mind on hea seltskonnaga ära hellitatud siis tahaks, et teised tiivulised oleks ka platsis ja asi testpidi liiga tõsiseks ei läheks. kõige suurem ringitormaja ja samas ka pidurdaja on hetkel helen: küll on tal vaja kuu aega argentiinas veinilaagrit pidada, küll on vaja vasaloppetil tasumise tundi teha, küll on vaja minu sünnipäeva eest marcialongale põgeneda. loodetavasti teeb helen meile vähemalt argentiina spordielust mingi ripoordi.

merike on lisaks ringitormlemisele teadagi meil kirglik mängur, kes vabal ajal lõunaeesti laste sünniaegu pähe õpib, nii et temagi vabaaja varud on talvel limiteeritud. kuna merike oskab suusatada ei vaja ta ka spets ettevalmistust. viib oma pütilauad saarepuude boksi ja redis tu flai.

paremate ideede puudumisel jätkan turvaliselt talveund ja ehk näen mõnd motiveerivat unenägu :)

16 comments:

Anonymous said...

tundub, et oled sügavas kriisis

Anonymous said...

Ott oli eelmise sõnumi autor, unustasin lisada, et võta end kätte

helen said...

voin sulle lohutuseks oelda, et treening motivatsiooniga on ka siin louna-ameerikas jamasti:)kyll on soe ja kyll on vein monusalt kylm, kyll jalle mihkel raua joodiku eepos ponev:)senine trenn on kahjuks piirdunud treppist 9-ndale korrusele sorkimise ja loomaaias lonkimisega-onneks sunniti meid sissepaasu otsimisel mitme kilomeetrist ringi tegema:)

helen said...

...ja lisaks saime aru, miks hoitakse jalgpalli matchi lópus kohalike seni karmi politseinuia áffardava valve all kuni eskordidakse ára kohtunik ja vastaspoole fannid:) meie algul rehepappilik kavalus enne lóppu minema minna, et kohe takso saada lóppes 20minutilise várava taga passimisega:)jumala kási oleks voinud ju meid ka vastasmeeskonna tribyynile juhatada ja seega varem taksojahti:):)lisaks táiendasime oma hispaania keelset sónavara jalgpalli sónastikuga-puta de madre ja burro olid vist tegelt ikka leebed hóiked kohtunikele:)

Anonymous said...

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=303834&q=ingel

Epochka said...

tänan sind ott süvaanalüüsi eest :)
eile käis merike kyllil synnipäeval ja tõi mulle talveunest ärkamiseks kotitäie manadariine. teine rahurikkuja on põrandaaluste sörkijate rühmistus kes kaks korda nädalas mind õue sunnib.
talveunel on ka omad plussid. ma hakkan juba ära harjuma, et vannitoas pole metsaprahiga riideid ja tossud on porivabad :)

Epochka said...

see pirita tee ingel on päris nunnu. äkki on see päss, kes üritab ka ingellikult tööle jalutada?

neid plagiaadijuhte tuleb aegajalt ikka ette :)))

helen, mis ajast sa taksosabad sinu jaoks probleemiks on? vanasti kasutasid küll jõulisemaid meetodeid :)

helen said...

mina ikka oleks asja joulisemalt lahendanud-aa noo mis sa ikka kolme ara amoobiga koos teed:):)

Epochka said...

njah, memmekad jäävad memmekateks. ehk järgmine aatsa a-rajal kasvavad neist Tõelised Mehed :)

Anonymous said...

Mandunud Epochkaingel on suures sportimistuhinas unustanud oma miniseelikusupplyga õigeaegselt tegeleda ja nüüd on jama lahti. Järgmisel hooajal on ta kõikide meesfännide kurvastuseks ilmselt dressipükstes.

See seal Pirita teel - see ei olnud mina! Minu seos ingeldamisega on eelkõige kottimisalane ja vastutöötav.

helen said...

raporteerin-konkurendid omandavad siin hetkel uusi maleylesannete lahendusi-mina aga harjutan jatkuvalt kaalumist ja mootmist aka millise kohaliku taskust tuleb valja minu telefon:)eilne monus paev vaala sabasid ja pingusid vaadeldes loppes uue xdreamylesandega-suhelda kohaliku polleriga ehk oli pannu pandud meie tehnilñine ja dokumendiline vara:) olles kirjutanud baka too riskijuhtimisest olid mul isegi riskid ilusti juhitud-aa noo kus krt sa tead, et keegi tahab plaastrikottikest:) amoob erkki leidis vahemalt passid koos kottiga kuskilt prygikastist(ilmselt ta kehastus hetkeks prygikolliks:)) aga oma piltides (sellised kus ma lootisn juba kylli tunnustavat sona saada)ja muudest tehnika vidinates olen ilma mis ilma:)loodetavasti nad end siis plaasterdavad nii kuis jaksavad:)ja kogu asja juures on tegu a la obinitsa taolise kylaga ja nii me sin herkyy poirood mangmime:)koos kohaliku polleriga, kellel kah loppuks tood -mollab niikuis jaksab:)

Epochka said...

stiilipuhas kavaluse treening :) mina isiklikult kahtlustaks urmot kes tahab teile lihtsalt pisut maleharjutusi teha. tema on selliste ülesannete tegemisel mihkel.

Evelin said...

Oi Epukene...ma vist selle postituse jätkuks kohe olen sunnitud ennast 7. korrusele vedama ja mõned pildid sellest suurepärasest jõusaal-arvutiruumist tegema, mis siin meie käsutuses on. No kohe nii "sportimakutsuv" on see õhkkond seal :)

Evelin said...

Mõeldud-tehtud :9
http://milkaliisu.blogspot.com/2008/11/ju-arvuti-saal.html

Tuled minu juurde treeninglaagrisse :)?

Epochka said...

efka, see on tõesti tase koht minusugusele nohikule :)))
kas sa oled näinud seal kunagi kedagi rassimas ka?

Evelin said...

Ei :D....ainult mina ja teine Eesti tüdruk Karit käisime seal ühe korra. Aga ma mõtlesin, et lähen sõkun natuke ratast seal täna.. kui ühtegi arvutifriiki seal pole. Üks neist ratastest isegi töötas :)