Tuesday, February 17, 2009

lõputu kadumine

aitab logelemisest, varsti hakkan jälle tubliks. selliseid lubadusi andsin endale pühabäl pärast järjekordse psühhosuidsiidse olukorra lahenemist. pidev üliblondinismidest põhjustatud asjade kadumine ja sellele järgnev omas mahlas praadimine on kergelt ära tüüdanud. isegi ülemus tegi juba vihjeid, et mind peaks veel kinnisemasse asutusse suunama, kui seda on meie offis. kõige müstilisem oli tehnoloogilise vidina libakadumine, kõige rohkem füüsist nõudvaks oli aga ühe auto paarking sevenist otsimine.

hiljem järgnesid veel lugematu hulk kõikvõimalikke kadumisi ja nendele järgnenud otsingud. helen sai hakkama topelt jopekadumis müsteeriumi ülestõmbamise ja ka lahendamisega.

ühesõnaga, enam ei jaksa. niisiis tõmbub juhe homsest seinast. üüvee viib mu tšehhi, meie emmemmidel käimise traditsiooni jätkama, mis sapporo tõttu vahepeal katkes. see näib olevat hetkel ainus lootus pisut aju kapatsiteeti skändiskida ja võimalusel ebavajalikust vabastada. ehk õpib mõne uue kaardilugemise trikigi selgeks ...

tiivulisi esindasid nädalavahetuse spordipeol meie asemel hoopis õed mesimummud, kes ei põlanud finišis ära meiepoolt pakutut kehakosutust ;)




3 comments:

Anonymous said...

juhhuuu, tervitused liberecist. loodetavasti joudsime ikka rahvusvahelisse telepilti.

ps. varbad kzlmetavad ja valbs lubas mulle vereringe parandamiseks maksahaagi anda

Epochka, Libereci Ainukesest Internetist

Anonymous said...

Pagana keeruline tekst.

Epochka said...

keeruline on hoopis tšehhide klaviatuur :)