Saturday, February 7, 2009

verine reede


kinnise asutuse avalikud naised (barrikadeeritud kastide ja patareidega) - mina, helen, kylli ja väiksem õde tombak -muutusid eile eluohtlikuks lisaks väilsmaailmale ka iseendile. manöövrid algasid seoses rahvapeo pidustuste ettevalmistamisega. alustuseks üritas õde tombak end paar päeva tagasi võitja sepisege ära tappa, tõmmates mitmekilose kolaka kapi pealt omale selga. reedel järgnesid heleni suitsiidsed üritused, mille käigus klammerdas ta endale klambri pöidlasse. mina omalt poolt üritasin kääridega endal veene läbi lõigata. et pisut dramaatilisust lisada tegin punase markeriga sõrmenukid ka punaseks.  no ja kylli ka aitas kaasa nagu oskas - kaie kõrbiga kakeldes jäi teravik puha sõrme sisse kinni! et oli jupp tegemist et seda hullu verevalamist kinni mätsida. päevalõpu frustaratsioonis serveeris helen veini selleks ette nähtud anuma asemel hoopis pliiatsitopsist.

järgnes laupäevane hõum älõun, kus miski ei toiminud nii nagu kujutletud...

5 comments:

Anonymous said...

Helen võttis japsidelt malli - need joovad ka pliiatsitopsist saket.

Aga jah, unustatud kontide karavan kulgeb läbi jäärohelise kuuvalguse... Teist, naised, saaks ikka ühe 10 neegrit (ups!) filmi küll. No või Carrie...

Andres P said...

Küll ma nuputasin, mida paganat selle meeletu hunniku patareidega tehakse. Ainuke järeldus - lumevaesed rajakohad kaetakse patareidega, sest nende peal saab veereda ....

Epochka said...

need patareid käivad huuleka sisse

Anonymous said...

Tähendab, Epochka, ära aja irmu nahka! Ma saan aru küll, et kui happega söövitada, siis peaks punane värv paremini huule sisse jääma, aga üritaks ikka veidi konservatiivsemalt meikapile läheneda.

Aga mudu jah, igaühele on neli patareid, kaks kummagi suusa alla. Ja selle finishisse jõudmisega niisugusel tehnoloogiliselt iidsel meetodil (viide: Egiptuse püramiidide ehitus) võib tiba aega minna.

Kylli said...

Kahjuks siiski igaüks saab vaid 2 patareid. Säästuaeg.