Wednesday, March 4, 2009

koera saba raiumine klassikalises tehnikas



mis keffasti-see uuesti. nii siis leidsin ennast jälle veebruari viimasel neljapäeval stokki suunduva laeva pealt. et asja ärevamaks ajada olid ülejäänud võitluskaaslased surfanud kõik võimalike ilmasaitide peal – need muidugi lubasid selleks nädalavahetuseks mora kanti lumetormi, pussnuge ja maailmalõppu. ma lootsin jätkuvalt, et mida ei tea, seda ei tule ja olin targu selle ettevalmistusfaasi vahele jätnud. kaks aastat järjest ei saa ju sama porno ilm olla!

ettevalmistused Suureks Katsumuseks kulgesid traditsiooniliselt. seekord lisandus mora hiinakale ka lumesaju ootus, aga päike oli ikka väljas. põnevust lisasid ka määrdepoiste ilmaprognoosid oma -16 kraadiga ommikul.

ürituse kõige raskem osa oli nagu alati kohustuslik pasta söömine ja ommikune kella neljane söögi sissetoppimise üritus. suusatamine on selle kõrval oopis iizim. tegelt oli tegu oopis teise vasaloppetiga kui eelmine aasta (kui poleks olnud mora hiinakat -arvaksime vist, et olime kuskil mujal maratonil) ja isegi viimasest reast startides saime kõvasti kiiremini üles kui eelmine aasta. ka minu MP3 mängija andis endast parima-pidas kõvasti kauem vastu kui marcal. ning tegelt polnud üldse ull;-) võibla seetõttu, et seda 90km sai läbitud koera saba raiumise metoodikat kasutades-ikka üks 13km teise järel. kui oleks mõtlema hakanud, et nüüd suuskadel tartust mäosse, oleks kohe boxi keeranud;-) aga noo 13km läbi suusatada ju tühi tähi-mis siis, et 8 korda;-) ja kui veel need ühekohaliste numbritega kilomeetripostid kohale jõudsid…järgmine ommik võttis meid vastu suure tuisuga-napilt läks;-)

kunagi lubasin Karmile Konkurendile, et tema esimene vasa diplom pannakse ainult siis seinale, kui mul on samasugune olemas ehk mitte kunagi…pean vist poodi haamrit ja naelu ostma minema;-)
klassikasuusad nüüd talvekorterisse ja akkab peale fan suusatamine ehk uisutamine, järgmine sadomaso katsumus ootab ees aga sügisel-kui tuleb minna berliini tänavaid mõõtma;-)ommuk samast kohast pool viis bussi pääle minna polnud üldse sama mõnus kui järgmine päev ringi hängides;-)

3 comments:

Epochka said...

loodetavasti oli sul northug ikka kaasas!

helen said...

northug on edu alus:-)(eelmine aasta oli teine koju ununenud)

Anonymous said...

Ühesõnaga kui talveperioodil on vaja Talinast Tartusse minna või vastupidi sis ei akka Sinu peale autot kulutama.