Tuesday, March 3, 2009

talisportimatus

eelmisel nädalavahetusel, kui helen oli parasjagu ametis oma versiooniga surra-noorelt-moras ja suusatas vasaloppetit, ning merike maatalisportis võrumaad poodiumile, käisin mina Soosaar Data Error Systemisis neegriks.

kuna aeg oli lennanud, ei pannud aet tähele, et tema peab hoopis aetloppetile minema. niisiis sai pealinnast asendajaks kohale imporditud teine õde tombak (eksklusiivse ekipaaziga transporteerimise käigus sai temast sel korral märkamatult ja seletamatult hoopiski natalja).

minu õues sportimine katkes kusagil jaanuaris. lootus, et nädalavahetus käärikul võiks sisaldada ka paari suusasammu kustus kiirelt. nagu marti oma multifilmimasina mulle neljapäeval testimiseks tõi, nägin, et meievaheline sõprus ei ole lihtne tekkima ja sõpruse nimel töötamine saab olema ühepoolne pingutus. aga seda, et ma neil tulistel spordipäevil kordagi õue ei satu, vaid ainult marti multifilme vussi ajan, ma esialgu ei uskunud. ka juuresolev pilt on tehtud offisi aknast ... selle eest püstitas päss oma elu rekordi spordiürituse aja õues viibimise osas, sest karmidel aegadel ei saa ka nii asjatut tööjõudu kasutamata jätta...

aeg ajalt tabab meid heleniga vastupandamatu soov venemaal nostalgitsemas käia. nüüd ma tean, et lähim koht kamtchata lesnaja spordikooli hõngu tunda on hoopis kääriku võimlamaja. sealne shokimajutus pakub võimalust õppida istuvas asendis magama ja käia ilma veeta dushi all. üks lahendus on uneaeg aktiviteetidega võimalikult lühikeseks timmida, sest siis pole voodivedrude väljaveninud olek enam mingi prioriteetne probleem ;)

täna sai laivis lund naudtud ja suusadki alla pandud ja taaskord tõdetud, et hirm laskumiste ees on tagasi.

4 comments:

Evelin said...

Epu sa oled irrrrmus vapper. Küll mina juba tean mis see multifilmimasin endast kujutab :)

Epochka said...

njah, fantoomüllatusi jagus :)

helen said...

mmmm...see võimlamajutus näeb tõesti säästuaja elamusreisi moodi välja:-)

Anonymous said...

Oi Helen, kui Sa oleks veel pesuruumi näinud! Kurjad keeled teavad rääkida, et viimati olevat seal dushisegistit nähtud 1995. aastal. Süsteem käib nii, et lähed pesuruumi, hõõrud dushigeeli mööda keha laiali ja siis ootad, et see kuivades küljest ära kooruks ja mustuse endaga kaasa viiks.