Wednesday, April 22, 2009

tootmisvõimlemise kambäkk

et meinstriimile ikka põikpäiselt ja enesepiinajalikult vastu ujuda, kuid iksdriimil ikka tagakolmiku heitlusse sekkuda, oleme kõrvale heitnud oma igapäevased kaks jõusaalitreeningut ning kolme tunnised spinningutrennid ja üritame tagasi juurte juurde jõuda. st et tuletame meelde viive ernesaksa klaverimängu saatel toimunud virgutus ja tootmisvõimlemise traditsioone.

reedel tegi treener tiia proovi-komplekstreeningu: 1000 m ujumist ja 1000 m paela 80 cm juppideks lõigata. helen tegi sellest oma versiooni: 4 tundi koolis istuda ja siis 500 medalile paelad taha ajada. veel oleme harjutanud haaknõelte komplekteerimist, kastitõstmist ning muidki tootmises kasutatavaid praktilisi protsesse, et meile punnis musklid ei atrofeeruks. olen juba kahel päeval keset tööpäeva 500 m paelalõike teinud ja tundub et hakkab looma ... läksin koguni nii härjaks kätte, et lammutasin terve kuuri maha. tööohutusnõuete rikkumise tagajärjel, ning telliskivide vähese koostöö tõttu, sain letaalselt haavata: murdus üks küüs ja kaks on ka lakkimata olekus tumedamat sorti vikerkaare värvi.

merike ei ole ikka pääsenud mängukuradi küüsist, sest kylli käib teda iga nädalavahetus järjest enam skoorima õhutamas. minu ja heleni poolt riigikokku menetlemiseks antud hasartmängu seaduse muudatuse seaduse jõustumisel saab vast see asi ka korda. meil on lihtsalt timost kahju ... merike oli kaval ja üritas jälgi segada: pani tagheueri mängu nurka ja spetsialiseerus ümber kiipkaarte taguma. kardan, et see kaardimäng on peagi sama karm sõltuvus kui tagheuer. eks laupäevasel tiimmiitingul tuleb vähe klaarimist.

pühapäevaks on kõike olulisem ettevalmistus tehtud. selle etapi inglihotell on meil jälle põhjas ja seetõttu on päevakord ja keitering heleni teema ning mõlemad saavutanud ka parandusteta heakskiidu. mul läheb kõht kohe tühjaks kui ma heleni saadetud menüüle ja veinikaardile mõtlen ...

seniks aga jätkame tootmisvõimlemisega!

No comments: