Monday, January 18, 2010

spordipäev

jõudis kätte päev millest 7 päev hiljem peaks jõulumäel poodiumikohavalmis olema. niisiis tuli kiirelt ette võtta kvalitatiivne hüpe talisportlikus esinemises. sobilik sparringupartnerite seltskond oli meie jaoks kokku aetud maratoni retrosõidule ja jäi vaid kostüümi küsimus.

appi tuli stiilne viisik - teppani tiia, tiia ema, saarepuu hille, minu vanaema ja heleni ema. nendest varudest jätkus nii meile kui ka meie moskva sõbrale.

vaenlane ei maganud selgi päeval - pekitiit pani merikese tuppa luku taha, et pisutki meie võitlusvaimu murda. lõunaingel elas meile siiski kaasa nii kostüümiproovis kui hilisemal kondilõdvestussessioonil.
nii äegedat päeva pole ammu olnud. kõik see mis toimus enne kella 13 ja pärast kell 14, tegid sellest laupäevast ühe superlaupäeva kus üks energialaks järgnes teisele. hommikul kahetsesin vaid seda, et polnud võimalust koos sossiga emajõe jääl starti asuda. vähemasti saime õhtul jälle kõik kokku.

mis siis õhtuse trenni lahedaks tegid? ükski trenn mis juhatatakse sisse viive ernesaksa klavarimängu taustal tehtud virgutusvõimlemisega ei saa ju untsu minna. õde piiskoppel tahtis meid küll otse finišist kohe dispanserisse suunata aga tänu reporteri ajakirjanike otsustavale sekkumisele pääsesime üle noatera.
sportlikkule osale järgnes soojenemine saunalaval ja lihaslõdvestus enda valitud mussi saatel.

järgmine päev jäätist süües staadioni poole jalutades, et reissoffissi puuri pisut kummikomme saata, kohtasime ka pohmelli eest põgenevaid kaaspeolisi. nad lippasid nii kiiresti, et see plaan võis neil isegi õnnestuda.

mis ma ikka jutustan - pilt räägib rohkem kui tuhat sõna ja ühesõnaga, vaadake ise kui lahe meil oli :) pildid tegi jälle kylli

Tartu maratoni fännid uhasid Nuustaku lumes puusuuskadega ja kosutasid konte tantsulkal

No comments: