Monday, April 12, 2010

avatcha kutse

üks sõber hoiatas juba enne eelmist reisi vulkaanide eest. et neil on märkamatu ja maagilime mõju inimestele, ükskõik kuidas nad seda ka ei üritaks ignoreerida. ei osanud meiegi sellest jutust ise midagi arvata, enne kui aru saime, et need vulkaanid sind silmanurgast kogu aeg jälgivad. ole sa siis suusatamas, teel väävlivanni või hommikul toas kardinaid eest tõmbamas. rääkimata muudest kummalistest asjadest mis sinu ümber toimuma hakkavad.

nüüd tõmbab avatcha meid enda poole tagasi ja mul heleniga ei jää muud üle kui homme teele asuda. õnneks on meil sisseelamiseks väike rongisõit, mille jooksul üritame oma sõprade isanimed meelde tuletada. see ongi vist vene sõprade puhul kõike raskem, see isanimede meeles pidamine. epocka janusovna on ju palju lihtsam meeles pidada kui aleksandrid kõikvõimalikes kombinatsioonides. no see toostide ütlemine on ka muidugi paras pein.

kuigi meil on kohalikus netipunktis käsi sees, ei tähenda see veel seda, et me sealt blogi tuunima pääseme. uued uudised siis nähtavasti kodumaale naastes ;)


1 comment:

Epochka said...

ma olen teile täiega valetanud. kahel ülemisel pildil on korjak aga mitte avacha. aga ilus on ta ikka, eksju. ja avachast tiba kõrgem.
korjak ajas eelmisel aastal aprillis nii palju vussu välja, et vähe sellest et oma ilusa valge kasuka ära rikkus, tegi ta ümberkaudsetele perenasitele ka topelt pesupäeva. see eest sai aedades maa väetatud ja potipõllundusaak oli super olnud ;)