Monday, May 21, 2007

Ilusa Ilma Tõttu On See Töötuba Suletud!

ehk et kui enam pole mingit vabandust GP tehnikal gaidi kokkupanemisest viilimiseks, siis tuleb ettekäändeks tuua ilus ilm ;) seda ilusat uisuilma ja kõigi asjade taevalikku kokkulanegemist olin ma tegelikut oodanud juba pikka aega. nüüd siis sai antud kapitaalne avalöök: uus 10 ringi rekord! vat mida võib uisunälg inimesega teha :D :D :D tempo tõmbasime üles nähtavasti sarnaselt "aura ujula hülgeeffektile" ehk et kui üritad pidevalt kellestki kakerdajast mööda saada siis märkamatult liigutad kiiremini.
uisurajal nägin ka jumalikku ilmutist e Püha Optimaalsuse Kehastust: kui teised kiired poisid tegid kolm sammu siis see kutt hõljus ühe ... eks ta nats ebaaus ole. kui ma teda teinekord näen ja vähegi suudan talle jala ette panna, siis kindlasti uurin järgi, et kuidas ta seda teeb. ma arvan et meie nõrkuse juures kuluks meile mingi uus lendamisenipp ära ;)

2 comments:

Kylli said...

selle kuti 1 samm võrdus küll meie kolmega, aga meie tempo oli sellegipoolest optimaalsem - sel ajal mil tema tegi 3 ringi, tegime meie ühe!

Anonymous said...

Lihtne aritmeetika ütleb, et te tegite siis selle kutiga ühepalju samme :)))