Thursday, May 17, 2007

nummerdatud moeikooniga metsas

täna oli üks igati segane metsaskäik. ma ütleks isegi: Ajalooline kuid Läbimõtlematu.
minu tutvusringkonna ainuke teadaolev moeikoon avaldas soovi minu ja kylliga metsa tulla. no ja kes ei tahaks end koos moeikooniga jänestele ja oravatele näidata, eriti kui tibil veel tutikad päikeseprillid ka ninal. kohapeal ilmnes et koolinoored saavad tartukate puhul tasuta reg siis nummerdasime moeikooni ära: 10555. see oli see ajalooline osa üks.
raja läbisime esmakordselt (ex)proffesionaali pilgu all! see on ajalooline osa kaks. itaaliakeele-padjaklubi peeter oli lahkesti nõus meiega jalutama. (ta mainis ka ära, et kuuldused minu veidrusest tiibadega ringi joosta on jõudnud ka meie padjaklubisse). aga mis kõige olulisem: ta ei vaielnudki mulle rajal eriti vastu!
alles täna sain aru kui tugevad on pekitiidu konkurendid. meie küll nii ei jaksaks. nad muudkui jooksid mööda metsa aga punkti jõudsid ikka meiega samal ajal. nii et superhüperereroheline anni kaotas neile lõpuks vaid 2 mintsaga :DDDDD grazie mille!
läbimõtlematuks osutus orienteerumise juures kõige olulisem point: riietus. nagu otsustad koleriiete asemel midagi sportlikkumat selga tõmmata, nii on pekkis. tulemuseks katkine kand ja megakriimustatud jalad. peeter lohutas ka tegelt, et praegu pole hullu, et vat juunis on rinnuni nõgesed .... a kes läheb juunis metsa?
õnneks saabus täna pangast hunnik seb rohelisi peapaelu millega end järgmine kord varustada. ehk läheb siis paremini. peakski nende marketingile mingi kerge vihje tegema, et rattamaratoni raames üks karbitäis klaasilmi välja kirjutataks.

4 comments:

Klubi Nelson said...

Et siis roheline peapael ja tiivad ainsateks kehakateteks?

See peaks snowbeibw konditsiooni tagama kül, ma arvan...

Epochka said...

hetkel teeb mulle riietusest rohkem muret see, kuidas vältida metsasviibimise kohutavaid järelmõjusid. nähtuse ristisime nurmenukupohmelliks, sest millest muust võis see tulla see hommikune hõre tunne kui napsutatud pole? ootan hüva nõu ...

Anonymous said...

Issand küll, nii vanaks ära eland aga ikka ei tea, et hõre tunne tulebki sellest, kui ei napsuta! Õpeta nagu oma last!

Kylli said...

ärge pahandage, tal ju alles esimene hooaeg tippsportlasena - küll ta jõuab õppida!