Tuesday, May 29, 2007

rattarallist rasket pead tuulutamas

kõigepealt kolm hurraad merikese auks kellel oli eile palju-õnne-päev!

vahepealseteks marketingi alasteks võitudeks võib pidada heleni singlisõidu pilti sportfoto.ee avalehel ja võrumaa teatajas :DDDDD manakeri, asu tööle, meil on vaja pappi, et heleni päikeseprillid ja merikese kadunud huulekas kompenseerida!!!

eelmisel nädalavahetusel sai läbitud öise ülevaloleku vastupidamise treening. hea võimaluse kasulikku meeldivaga ühendada andis estõuniansaiklingviikend, kuna selle ürituse raames on öötöö enivei MUST. PR ju nõu ;) kaarsilla jätsime seekord treeningust välja. hetkel ei teagi kohe miks. nähtavasti oli takso liiga kutsuvalt atlantise ette pargitud. lisaks sellele jooksis helen pühapäeval maha ka maratoni distantsil ajavõtt - infotahvel x 100. nagu ilmnes, pole me oma vastupidavuse vormi kaotanud ja jaksame õige veresuhkru korral nii mõndagi ;)

täna tegime esimese suurema investeeringu ja ostsime kompassi! see sunnik oli minu ettekujutatud hinnaklassist 10 x kallim. aga kuna manakeri mõtleb ainult seksnukkude tootmisele, siis otsustasime, et tema hoolitsusele lootma ei jää.

kiidjärvele lähenedes tabasin end metsa vaatlemas joostavuse vaatenurgast. jube lugu ikka küll, et see allakäik nii kiiresti käib. metsast: nurmenukud on asendunud kullerkuppudega ja nõgesed on Palju kõrgemaks kasvanud ja puude vahele on tekkinud ämblikuvõrgud (millest ma enamuse oma päikeseprillide külge korjasin). ja sellest valgest laigust kaardil on nendel orienteerujatel ikka väga lai arusaam. minu enamus katseid valges metsas joosta lõppesid suuremat sorti komistamistega.

raja algul suutsime ikka soliidseks jääda ja võtsime jõe ületuseks tossud-sokid jalast. teiseks jõeületuseks leidime looduslikud abivahendid ja kolmandast panime juba lärts-lärts läbi.

millegipärast olime metsast välja tulles jälle endaga jube rahul, kuigi homme on nähtavasti oodata piibelehe pohmelli. tegelt vahet pole, sest roki võidu puhul võib ju nats tommi ja raineriga homme solidaarne olla ;)

6 comments:

Anonymous said...

Kuulge nüüd ma olen küll kohe Mures mures. No natuke ullitate ja trallitate metsa vahel, küll see mööda läheb kui esimene küüs murdub - vaat nii ma arvasin oma naiivsuses. Aga milleni te olete jõudnud - tule taevas appi! Kompass ja metsavaatlused joostavuse aspektist! Õumaigaad!

Klubi Nelson said...

Pässu, kuna teadaolevalt oled sa ise kah nakkuses, siis oled arvatud Inglite Esimeseks Varuks! (Võid minna poodi roosat kompassi valima...)

Epochka said...

ma soovitaks komapssi asemel parem roosad säärekaitsmed osta, sest mudu ei saa pärast trenni miniseelikut kanda ja nõgesed on ka päris kurjad... päss sobib varuingliks juba sellepärast, et teab paradoksi laulude sõnu peast ;)

Epochka said...

ja mis kõige toredam: ei mingit piibelehepohmelli ;)

helen said...

nende roosade säärekaitsmetega on lood kehvad:(tuleb leppida lahjemate värvidega-aa mis teha-selliste tattoodega nagu praegast jalgadel vist kobedaid poisse ei meelita:):) äda olevat ajanud ka ärga kaevu....

Anonymous said...

Huula-huula, bam-bam-beeo,
bam-bam-beeo
oo-oo
Ma pole mingi varuingel
su lauasahtlis.