Tuesday, May 15, 2007

susser-vusser

no ja siis hakkas see vahuri susserdamine pihta:
et vaja ikka naistiim välja panna ja merike tahaks hullult. ja merikesele ütles, et mina tahan ja kui tema tuleks siis oleks helen ka käpp jne. ja helenile jälle vice versa jne

meie piirdusime naljadega: et mis me endale nimeks paneksime Karmid Kobrad või Kurjad Kanad või ... no ja kui Vahuri Inglid (charli omade ainetel) said välja käidud siis teema vaibus.

vahur jätkas puksimist ja mölisemist. tarvitses öelda, et ujumises hakkavad ajad heaks minema siis jõudis ta kommentaaridega ikka xdriimini: et harjuta harjuta, kevadel läheb võhma vaja. kui Otepää MK-l tehti korraldajatele võistlus, siis hakkas jutt teemal: kõik on tublid välja arvatud reissoffis. ja samamoodi käis susserdamine, et helen oleks nõus startima kui mina oleks ja merike tahab ka hullult. ja muidugist ma ei hakanud helenit tshekkima, et kas ta on nõusoleku andnud .....
ja juhtuski nii et 8 aasta jooksul esimest korda läksin MK-le suusad kotis. päev enne seda tuli ärkamine: apike, meil pole midagi selga panna! viimases hädas ostsin tiivad. merike ja helen olid esimese raksuga mu valikuga rahul. starti läksime taustajõudude armeega: krissu redbulliga, aet huulekaga, pässu puudritoosiga, jne. ainult sandra ja jürgi poodiumil viibimise õppetund neljapä õhtul oli ajaraisk :D

kuna üritus kukkus välja erakordselt lõbus, hakkas tekkima nõuveibäkk olukord. võbla helenil ja merikesel on nats teine tunne aga ega ma enam täpselt ei mäleta. selge oli igatahes see, et toetajate puuduse all me ei kannata.

7 comments:

Päss said...

Poodiumil viibimise õppetund OLI vajalik. Kuna see spordipedendus on teil süvenev, siis ilma poodiumita te pikas perspektiivis ei pääse! Mingi 20 aasta pärast panete seenioringlite metsajooksu kinni nii mis mühiseb!

Kylli said...

mina nõustun!

Epochka said...

metsajooksu poodiumile suuskadega ronimine kindlustab kiirema pensionile saatmise?

Kylli said...

Päss, sa peaksid ka mõni nädal seda (kaardiga) metsajooksu vaatama minema - siis veendud, et seeniorite seas on seal konkurents vägagi tihe!! Inglite arvestuses on aga tõesti ehk lootust!

Anonymous said...

Ei Epochka, see kindlustab sponsorrahad :)

Külli, mina kardan selliseid asju! Epochkal puudus elementaarne ettevaatus ja vaata mis temast saanud on! Murtud küüned, sinised jalad... KUHU SEE ELU NIIMOODI VIIB??? Kaalumisel on Epochkalt snowbabe-i tiitli äravõtmine, kuna see pole enam beibele kohane asi, millega ta tegeleb.

Anonymous said...

PS Mis krdi Helina siin on kommenteerimas käinud???

Epochka said...

hm, see helina on vist üks nendest küberrünnaklastest ....