Tuesday, May 15, 2007

uhtoru need

jooksumaratoni asjad olid parasjagu nii, et saime neljapäeval taas ühe metsaskäigu lubada (mina+helen+kylli). kuna ilm oli mega siis kylli otsustas pilti teha ja meie läksime savimäe ringile.

kiirelt jõudsime teadmisele, et kui me käime mäest üles ja alla ja mõtleme leida mõne tee, siis me metsa jäämegi. mingil hetkel jäime kaardil mingeid segaseid kriipse vaatama: vada hell! kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem: metsast ilmusid guits ja dzäk. selgitasid, et kriipsud on Uhtoru Need. nüüd me siis igatahes teame ; )

mööda pokusid hüpeldes avastasime, et kosmeetiku külastamine on asendunud regulaarsete mudavannidega jalgadele .... ja ikkagi ei taipa aru mis valemiga kogu see asi pimedas hakkab välja nägema. kelgumargus küll seletas lahkelt, et käib samamoodi nagu vanainimestel pimedas ja teki all, aga ma vist veel liiga noor, et nii peeneid seoseid ette kujutada.
teooriad kaasekslejate riietest ja klaassilmadest jõuavad iga kaarditrenniga ka uute avastusteni.

täna ilmnes, et need kutid, kellest oli juba suppoorti loota, on kartma löönud. meiesuguste libasportlastega on ikka ohtlik end koos näidata: mõjub imidzile halvasti. aga seda nad ei tea, et karmale mõjub meie seltskond jälle hästi ;) siin näide elust enesest: olime merikesega paadiga merel ja üks sõdurpoustega paatkond hakkas samast kohast vette minema kui meie. merike veel hõikas, et ärge kiirustage, oodake meid ka! aga ei, poisid olid enne meist vaevu mööda saanud ja oli vaja machot panna. nagu nad liikuma hakkasid, nii nad ümber käisid... dõunt plei viz faie!

enivei, mul tekkis tunne, et manager ei viitsi ka meid ööselpimedas metsas otsida ja peab targemaks siiski mingi ühine metsasolemine ette võtta.

10 comments:

Päss said...

Hehhee, pimedas ei saa see asi kuidagimoodi välja näha. Alles hommikuvalguses saab kaod kokku arvestada. See on samamoodi nagu vanainimestel pimedas teki all :D

Kylli said...

IRW

Epochka said...

päss, sa oled manageri alter ego!

Anonymous said...

Manager usaldab Eesti Politseid inimeste metsas otsimisel. Õnneks on lootust, et päeval läheb valgeks, lihtsalt siis on mugavam otsida, mitte, et leidmislootus suureneks...

Anonymous said...

siinkohal näeme järjekordset tõestust kurvast faktist, et selle va Pulleritsu blogi lugemine mõjutab ka seni normaalsena tunduvaid inimesi ja juba pöördumatult ... võib samas ka küsida, KES sellest kõigest võidab? kahtlemata Eesti spordi- ja ilukaubandus, sest temaatilist tavaari läheb üha enam ja enam vaja ... aga sitkust Inglitele ka Haanjamaa küngastel!

Anonymous said...

Ega öösel palju teisiti pole. Ikka mööda kindlaid objekte, järge kaotada ei tasu. Uuesti paika panna on väga keeruline. Tasub vahel vaadata ülesse, puude latvadest näed ka kas tegemist metsasihiga või teega. Väga pikalt ei peaks puude latvu vaatama jääma. ... ilus, aga pole mõtet... Loodetavasti on öö lühike ja ei lase teid üle riigipiiri.

Epochka said...

ülesse vaatamine on välistatud, kuna siis on oht peast mõned aksessuaarid kaotada. nähtavasti peame omele jäljekütt-tsiuaua võtma. laseme tal enne starti liblikurmot nuusutada ja otsustav samm poodiumini ongi tehtud. eile telekast nägin, et tegelt ongi nats pahasti et meil veel tsiuauat pole...

Anonymous said...

Insenertehniline tiim püüdis õhust vihje ja võttis töösse pea külge kleebitavate aksessuaaride väljatöötamise.

Lisaks sellele on esitatud tellimus Luule Viilma "Ellujäämise õpetuse" kordustrükiks. Mul on tunne, et teil võib seda vaja minna.

Klubi Nelson said...

Kruvi ja poltliidesed on alati kindlamad, kui liimliidesed...

Anonymous said...

Kule neil tsikkidel ju kruvid peas logisevad, nii et tuleb otsida teisi lahendusi.