Monday, June 25, 2007

operatsioon: karu šveitsi kahurilihaks

et kõik ausalt ära rääkida pean ma alustama sellest, kui ma nädalajagu tagasi Kuulsusrikkal Merereisil mr. Tobleronega uisutamisest rääkima hakkasin. et teeks ja oleks aga päriselus näinud pole jne. ta kutsus oma koduoru uisuvõistlust vaatama, mis pidi olema kõige parema korraldusega kogu swatchimaal (ja mille reissdirektor on olnud isegi JürgC). vaatamata sellele, et tema naisele lõppes esimene start sellel võistlusel 6 nädalase voodireziimiga, polevat miskit hullu. suure hurraaga sai karu ka kaasa räägitud. Toblerone pani ainult südamele, et ma kindlasti tiibu koju ei unustaks...
mõelda vaid, et ma olin peaagu juba nõus starti minema! ja siis valgustas mind internett:
The marathon from Maloja to S’chanf might be the fastest in the world and notorious for its downhill runs, but it is as unpredictable as the tail wind, which can become a head wind after the 20th kilometre, or the sudden changes in weather and drops of temperature that are an everyday feature of life in the mountains, at 1800 metres above sea level.
kuna ma jätkuvalt ei oska uiskudega pidurdada siis lükkub rahvusvaheline startimine helgesse tulevikku. klubi au läheb päästma karu, kes ostis täna uued kollased uisud ja kellel on neli päeva aega endast tiiger treenida.
meie aga leppisime täna heleniga kokku, et pidurdamise ühistreening toimub 3.juulil tartus ja ma ei vaheta oma uiskudel rattaidki ära et nad ikka piisavalt aeglased oleksid.

6 comments:

Anonymous said...

ära nüüd pidurdamisele liiga palju energiat pane, kruvi see kummist käkk, mis ühele rullile kinnitet on, heaga ära ja shallallaa ... ja karule kivid kotti (et ta, kergeke, mäest kobedama kiirusega alla tuleks ...)

Epochka said...

shallallaa on teooria. kardan et praktika on vägagi ebashallallaa ja lõpeb voodireziimiga...

helen said...

Hmmm-kas ikka on mõtet karust tiiger treenida?räägitakse, et karuliha olevat parem....

Anonymous said...

Minu järjekordne lootus Sinust vabaneda läks luhta. Dämn it, ma olen seda Monster Plani Tobleroonega juba pool aastat sepitsend ja kõik jälle asjata... Mul oli ühe vingema kurvi peal isegi Sulle kuristik valmis kaevatud. Kes Epochkale auku kaevab, see Karu sinna kukutab (Lüganuse).

Epochka said...

hetkel ikkagi selline seis et soetasime ka mulle stardinumbri. karu nagi tana und sellest kuidas ta voistluste direktori lahti lasi ja uus.meremaa tiimi voistlustelt korvaldas....
tuli valja et pr.Toblerone on mei epoolt. kuni ta mees oli pidus, orgunnis ta meile oma kodus piduliku ohtusoogi ;)

Anonymous said...

Täitsa lõpp, see hull tsikk tegigi selle asja ära!!! Ma pean ikka kõvasti pingutama, et see sõna välja öelda, aga... aga... RESPECT! :)))