Wednesday, July 25, 2007

kaiffff

risustan siinkohal ingellikku spordiblogi ja tänan samas ka kyllit+vaiket...

tegelikult polnud mul eile mingit kavatsust kontserdile minna sest igatsus roma zveri järgi ja stiiven taileri superhaltuura on jube valivaks teinud. aga päev venis pikaks ja äkki ma olingi juba seismas lava ees ja ultima thule rokkis sajaga ja mäx laulis nii et külmajudinad käisid üle keha. zis iz vat ai kool rokenroll, jeah ...

kes vähegi tahab head rokilaksu saada võiks sellel juubelikontserdil ära käia. megaelamus ja multifilm 88 aastast garantiid ;)

14 comments:

Anonymous said...

Aga trennis käisid siis enne või pärast rokkimist?

Epochka said...

kamoon, ma tahan ka vahelduseks steroididele lihtsat vaimutoitu.

Anonymous said...

lugesin kah täna postimehest, et oli raplas mega-hea kontsert, aga kuna ma ei armasta eriti tallinna kontserte, siis jäi mul täna käimata ja ega vist uut võimalust ei tekigi - nädalavahetuse kultuuriprogramm juba paigas.
Aga mäx ajas mul ihukarvad juba noorte laulupeo ajal "PALVET" lauldes püsti!!!
üllekas

Epochka said...

üllekas, ega vist ei jää muud üle kui jälle SR voltimistöö ajaks rokenrolli ühendkoorid moodustada ;) ehk jallai annab andeks.

Anonymous said...

Ämmastav, et Sul trenni vaheajal üldse meelde tuleb, et lisaks Spordile on olemas ka Kultuur. Varsti oled nagu Jallai, kes on täielikult minetanud võime südaööl kultuurielamusi nautida.

helen said...

Aa-epochka-KEHAkultuuri saab edukalt Kultuuriga ühildada-nt. kontserti kuulates ümber lauluväljaku joosta-siis pässu ei noriks vast niipalju-et "änn änn kas enne trenn või pärast":-)

Epochka said...

njah, aga mul tuli meelde, et keegi hooletu lendur (nähtavasti Alpitoa Tütarlasteõhtu Ametlik Laialipeksja) ehitas fuhhajeese mingid vaheseinad. meie ühendkooridel võib seekord akustikada probleeme tulla.

aga pässi ümberveenda tundib mishn impossibl...

helen said...

noo päss veedab kogu oma vabaaja siin õelaid kommentaare treides-muidugist pole ta enam tegeliku eluga kursis:-)

Anonymous said...

Ei no eksole! Mina üritan teid päästa veel sügavamale spordi mädasohu vajumast ja see on siis tänu!!! Paari aasta pärast, kui te oma kapist ainult oranzhist nailonist liibuvaid rõivaesemeid leiate ja hindate looduse kaunidust joostavuse/ujutavuse/rattaga sõidetavuse vaatevinklist, siis mõistate minu häid kavatsusi. Aga siis ON JUBA HILJA.

Epochka said...

Päss Päästeingel Vannabii ...

Anonymous said...

Mis me küll ilma pässuta teeksime?! alpitoa ekspressi kultuuriosakonna pealik on tasemel ja täiesti aru tema ponnistustest päästa teid, kulla inglid, kehakultuuri sohu vajumast!

Epochka said...

päss, ütle ausalt, mida sa viimati tegid: kas käisid kontserdil või rattaga sõitmas?

Anonymous said...

Kontserdil :))) Issand kui hea, et ma eile magama jäin ja rattasõidu maha magasin, muidu oleks küll piinlik olnud tõtt rääkida!

Anonymous said...

Aitäh Üllekene toetuse eest! Ja ilma Pässuta oleks te ainult trennis ja keegi ei käiks siin blogi lugemas, et ennast viimaste õelustega kurssi viia :))) Ma saan aru küll, et see ei ole just Tammsaare, aga natuke lugeda on ühele sportlasele ikka parem kui üldse mitte lugeda. Inglid, kuulake Üllet - tema juba teab, et spordi mädasoost enam pääsu pole, kui oled sinna korra sisse vajunud!