Friday, July 13, 2007

lisastart

täna käisin laululava uisuringi uut katet testimas. tõelised eesti mehed on järjekordselt tööd teinud: ühest kohast parandanud ja sellega teise kohta augud sisse teinud.

pärast trenni ei viitsinud enam kuidagi asjalik olla. ühesõnaga sai aendustegevusena kari tütarlapsi augustikuisele pilootprojektile registreeritud. vabandust, yllekas, aga no tõesti oleks piinlik olnud sind lühikesele maale panna! oma uusi uiske tuleb ikka pikemalt demmida. merikest päästis vaid see, et ma ta isikukoodi ei teadnud :D

ja päss, ma tean küll kuidas sa jälle hakkad meid spordpededeks sõimama. aga ega ma enda pärast! tegemist on siiski vaid proffesionaalse ürituse testiga. seni kuni mul punase nupuga polarit pole on minu arvates olukord kontrolli all. ära karda et ma su tikkimis ja kokkamisklubile kadunud hing olen :)

12 comments:

Anonymous said...

Koos spordipedeks muutumisega kaob ka reaalsustaju, ma märkan. Tagasiteed enam ei ole.

Epochka said...

sind peab eluga kurssi viimiseks elion kappi vaatama viima

Anonymous said...

Osta omale see punase nupuga kell ära ja tule kapist välja. Ei ole mõtet kauem varjata. Esimene samm paranemisel on alati haigust tunnistada. See käib umbes samamoodi nagu Sa AA koosolekutel teed. Tõused püsti ja ütled kõlava selge häälega: Tere, mina olen Epochka ja ma olen spordipede.

Epochka said...

ma arvan et see oleks spordipedenduse teotamine, sest kuda siis nimetada pekitiidu suguseid vendi kes nädalas 9 tundi trenni teevad?

Anonymous said...

Ma soovitan Sul hakata trennipäevikut pidama ja näed isegi, et ega ka Sul palju puudu ei jää 9st :) Pekitiidu suguseid ei võõruta isegi metadooniga enam, Sinu puhul on veel kaduvväike lootus.

Epochka said...

kamoon, trennipäevikut pidada on sama hea kui punase nupuga kell osta!

Anonymous said...

Seda ma ju RÄÄGINGI et aeg on kapist välja tulla!

Epochka said...

sina tunnista kõigepealt et oled autopede, siis ei pea enam pidurite õhutamist ööpimedusele jätma

Anonymous said...

Tere, minu nimi on Päss ja ma olen autopede. Jah, mul on racing beldid, valgustatud täringud peegli küljes ja ma tulin just pidureid õhutamast.

Niihh - ja nüüd Sina!

Epochka said...

:)))))))))))))))) oi maivõi ....

Anonymous said...

Kule Sinu kord oli kapist välja tulla nüüd mitte teise inimese üle irvitada. Siin ei ole midagi naljakat, ma olen püüdnud paraneda ja oma sisemisi tunge mõistuse häälele allutada, aga ei midagi - niipea kui piduripedaali näen, kisub sisikond kokku ja ütleb: HAKKA PIDUREID ÕHUTAMA!!! Jalg hakkab justkui iseenesest vajutama - kolm lühikest ja üks pikk. Kui keegi teab mõnda kogudust, kus minusugustel aidatakse rahu leida, palun andke teada!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.