Sunday, August 12, 2007

vastupidavuslaager



laagri kava oli traditsiooniline:
* neljabä: kohanemine kõrgusega ehk päev baaslaagris, ajakirjanduse lugemisega kõhulihaste trenn ja seekord lisandus ka matk tundmatusse, ujumine ning hääleharjutused
* reede: ennelõunane säärjejooksu kontroll, pärastlõunane jooksutrenn, öine ületuuning
*laubä: kükid-hüpped-lõigud, faintuuning, vastupidavuse pikem lõik
*pühapä: koiduaegne kofe-tsai idanaabritest proffesionaalide assisteerimise saatel, rekreatsioon bankokis

iga ingel võttis osa temale ajakavaliselt sobinud osadest, sest meil jäänud vaid nädal stardini ja iga liigutus rangelt kaalutletud. kõik laagris viibijad olid heal raffusvahelisel tasemel tegijad: st RO oma esinduskoosseisus + manakeri, poodz, poja, õde t, karupoiss, tt, tp, kullerkupp ja teised arno poisid jne.

neljabä teenis osavaima tiitli välja alpitoa ekspressi peatoimetaja, kes seljatas puusanõksuga karu ;) päeval tegime ära ka poodiumilseismise proovi, et olulisel momendil mitte feilida. hääleseade ja üürgamistreening möödus õde andrase dirigeerimisel. öise (kepikõnni 10 aastapäeval pühendatud) matka edukusest räägib fakt, et öörahule läksime kadudeta.

reede möödus nii kiiresti, et ei saanud arugi, kui oligi juba aeg ringtreeninguks jõusaalis. kuna põhitreeningvahend e koopiamasin otsustas streikida, said neegrid varem tantsutrenni ja ülejäänud elasid välja oma tehnika ja remondikirge.

laupä ommik oli teoreetiline trenn, st jälgisime õigeid hommikujooksu tehnikaid zenja ja dimabilani näitel. ei ütleks et me sellest liiga õiged järeldused suutsime teha, sest zenja jooksmist vaadates olime kindlad, et nii küll võitudeni ei jõuta ... vaatamata koopiamasinaharjutustele ja päevale vet-tiishört-tiimis ei olnud motivatsiooni probleeme laagri raskeima osa kallale asumiseks. /meie laagerdamise teema väliselt lisan siia vahele ka kolm hurraad jmmy auks/
õhtuses teroorialoengus vaatasime üle maslovi vajaduste püramiidi teooria ja isegi meie autojuht oli meiega 100% nõus. faintuuningus tulid käibesse ka uued mõisted nagu "helenit tegema", "eppu tegema", "pässi tegema" ja "aeti tegema". programmiväliselt toimus õhtul aeti juhendamisel RO baarmenide koolitus, mille 1 isik lõpetas ka sertifikaadiga. vastupidavuse etappi alustasime alpitoatiimiga järve ääres mediteerimisega, ajasime striktili biznissit JC-ga, sattusme pekitiidu sünnipäevale ja lõpetasime asfaldi pediküüriga. ei tea kas asi oli minu tibukollase subaru luukis ja peatoimetaja karmis olekus, igatahes olid kaastreenijad seekord meeldivalt galantsed ja said ilma tagumikust näpistamiseta hakkama.

pühabäse kofe-tsai käigus toimus doktor sarajevi sporditeoori loeng:
"devuska, võ ne zanimajetes sportam a s fiskulturoi. raznitsa v tom shto fiskultura eta kagda zabotjatsa a svajom zdarovje...... eeeeee ....... prastite, ja bil ne prav, vi zanimajetes sportam..."

15 comments:

Anonymous said...

imelik et vastupidavustreeningu tagajärjel vaevlen kendumisraskustes... peab vist ikka spordi asemel hakkama kehakultuuriga tegelema

Anonymous said...

üritasin ennist trükkida "keskendumisraskused". lisaks näpud ka lödid ...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Ega vastupidavustreening ei saagi pikemat aega 24/7 kesta. See, et Sa seda üldse arvad, näitab, et Sa oled spordiga ilmselgelt liialdanud ja ajutegevus on juba kahjustunud. Palun pöördu abi saamiseks kiiremas korras doktor Sarajevi poole, ehk ta oskab veel haiguse kulgu peatada või vähemasti pidurdada!

Anonymous said...

doktor sarajev ravib kõiki asju jalamassaziga aga kuna mina ei talu, et keegi mind jalast puudutab siis ei ole vist muud valikut kui homme trenni minna.

helen said...

ka siin auulis tundub, et vastupidavuslaager sai liialt enne Tähtsat Starti tehtud-nii, et äkki päss siiski laenab Ingeltiimile oma isiklikku personaalset arstionu;-)

Anonymous said...

No ma juba pakkusin ju, aga Epochkale ei kõlba :) Sul tundub veel peas kõik korras olevat, ei kipu nii väga trenni ega starti.

Epochka said...

aga mulle näiteks trenn aitas ;) pääsen õnneks sellest jalamassaazist

Anonymous said...

See pidavat narkaritel ka nii olema - võtab suisa värisema, kui järgmist doosi ei saa. Mülgas on Su endasse imenud!!! Käed raudu ja sokivabrikusse ma ütlen, muu Sind ei päästa!

Anonymous said...

Eeee-äkki peaks kah siis trenni minema??kaks päeva siin jubba lõdisenud....Doktor Pässu-kas nohu ja valus kurk käib kah võõrutuse juurde???

Anonymous said...

Daun änd giv mi tventi! :))))))))

Epochka said...

ise porpageerib spordist võõrutamist ja käseb helenil 20 kätekõverdust teha? hm? mulle tundub et pässi metoodika hakkab mõranema ...

Anonymous said...

Ma olen ikka jõhkard küll onju - see on ju sama mis joodikule pudel pihku pista. Aga nii hale on teid piinlemas näha! Äkki prooviks esialgu ikka metadooniga ja vaataks siis hiljem, ehk saab kuidagi järk-järguliselt treeninguid vähendada? Loodan, et tuleb pikk ja vihmane sügis, siis suudate ennast kokku võtta.

/teenis just ära hulga uusi vaenlasi/

Epochka said...

ma arvan, et kui manakeril oleks roosa vesiroosidega kaunistatud kanuu pässile pakkuda, peaks teda lausa jõuga iksdriimimisest eemal hoidma ;)

kallis vahurce, maailma õelusevabamaks tegemine on sinu kätes!

Anonymous said...

No mida asja nüüd siis??? Lisaks vastupidavustreeningule tahad veel jõutrenni ka hakata tegema vä (mind jõuga eemal hoidma)??? Mina küll seda pattu enda peale ei võta, et Sa veel rohkem trenni teeksid!!! Vahurche, Epochka päästmine on Sinu kätes!