Friday, August 17, 2007

viimane liff

eile suundusid kolm mustikakombaini kerenumbritega 10340, 10316, 10208 välgi metsa. helen oli neli päeva eriti rangel dieedil olnud, et mustikad eriti hästi maitseksid. juba aljoonushka ja ivaanushka vene muinasjutus tõestasid: marjade korjamise käigus ära eksida pole mingi kunst. kuna teel teise targeti poole kohtasime eriti priskeid isendeid, siis oli suht loomulik, et mingil hetkel ei teadnud me oma kohta kosmoses. vahepeal üritasime kõhu täissöömise tehnikat, et ehk siis suudame nats aega mustikate-pohlade pugimiseta edasi liikuda aga seegi ei töötanud. ikka pidime peatuma, sest hale hakkas neid sinna põõsa külge jätta seda enam, et keegi usin oli juba lehed varre küljest ära võtnud. heasüdamlikud ja kaastundlikud nagu me oleme.
aga et mis siis kui pühabä ka sellised punetavad pohlaväljad teele ette jäävad? otsustasime et käime hommikul turult läbi, sööme kõhu marju täis ja üritame end veenda, et ega see ikka süüa kõlba.
helen tegi ka loomkatseid orienteerujatega, st pani omale selga särgi a la amsterdam. ja see töötas: üks kogenum neoonroheline peapael pidi ta peaaegu pikali jooksma.
pärast välgit suundusime saadjärve äärde oma järjekordseid nõgesekõrvetusi jahutama ja lülitusime Totaalsele Puhkereziimile.

merike on jätkuvalt sportlik paberil ja on koormuse tõstmiseks laupäevaks orgunninud omale võru rattaralli tsheerliideri ameti ning esmaspäeva hommikuks hiiumaa ekskursjooni.

7 comments:

Anonymous said...

Tavaliselt lähevad sõltlased ikka nõrgemalt kangemale, a la kanepilt hashishile, a teie näikse ikka täieliku kannapöörde tegevat - spordisõltuvusest mustikasõltuvusse. Ma ei ole kindel, kas see on areng või taandareng või mida üldse sellest kõigest arvata. Aga ühte ma ütlen teile küll - teie Karmid Konkurendid lugesid seda blogi praegu ja ma nägin neid mustikaistikutega Keila-Joa poole sõitmas.

Epochka said...

mustikasõltuvus on Tõsine Probleem. peab lootma et bullomuertod ka sama sõltuvuse küüsis ei vaevle, muidu pole meil nende radadest mingit abi.

helen said...

Mina isiklikult loodan, et päss praegast killimas neid mustikaistikutega keila-joa poole sõitvaid konkurente!!! no tunnista üles.....tegelt ju meie paadis;-)kelle kallal sa muidu oma tohutu õeluse koguse välja valaksid;-)

Anonymous said...

Oi Helen Helen, kas Sa siis viimast Alpitoa Ekspressi ei lugenud? Mulle sobivad kõik! :))))) No ja kui teil oleks roosa vesiroosiga paat, siis võiks veel mõelda selle asja üle, aga pole ju!

/võtab luisu ja hakkab pühapäevaks keelt teritama/

Anonymous said...

Hehhhee, onju keegi ei tea, kes eelmisena kommis ;)

Epochka said...

huvitav, huvitav, mina küll ei oska arvata :DDDDDDD

ma olen siisn omadega täiesti graafikust maas: maniküür veel tegemata, lokirullid pähe keeramata, apike ma suren ...

Anonymous said...

Mulle tundub, et Sul on prioriteedid paigast ära.