Sunday, October 14, 2007

esimese lume laager

saigi lõpuks teoks kauaoodatud Suppoorttiimi Õueviimise e Inglite Hooajakokkuvõte e Rataste Nurkavirutamise üritus millest sai aga hoopis Lumelaager. põhjaingli spa /tulevane siidritehas/ sai staabiks millest asusime teele setuländi piire kompama.

külma ja tuult otsustasime reguleerida inglijoogiga. ja tagavaraks oli meil igaks juhuks ka väike must kleit, mis teatavasti kuulub iga naisteraffa MUST varustusse. seekord lisas ingliseltskonnale pidulikkust kylli osalus, kes aeg ajalt võttis teemaks volvoga kulgemise eelised.

ja seal ta siis mingi hetk rohule ilmuski, see lumi. oli teine päris valge ja külm nagu kord ja kohus. merike vormistas rattaga väntamisele vaheldust otsides ära ka versiooni inglist puu otsas ja see sai ka videojäädvustatud.

piiri kõrtsi taha linnusesse olid hoolsad käed meile valmis pannud poodiumi, meelde tuletamaks meie Ülimaid Eesmärke ;) praktika mõttes trampisime sealt siis üle, ju nõu, et tunne käest ei kaoks. linnuse tornis tegi Ühendatud Inglikoor ka mäkke tõusmise raskuste teemalise helisalvestise.

koduteel möödus meist üliaromaatne ja pompöösne kolme noormehega mehitatud mehhanism. kuna ekipaazi tuled ei põlenud, siis pidas merike kohustuslikuks draiverit sellest informeerida. pärast põgusat suhtlust tekkis tavotiga tännitud noormeestel soov meid natuke sõidutada. kuna meie kolmekesi keeldusime, asusid nad helenit jälitama, kes oli mõnisada meetrit ettepoole spurtinud. läbirääkimised ei jõudnud tulemusteni. finishisirgel olid nad taas sõprust sobitamas ja kasutusele oli võetud karmim taktika. et meile rohkem muljet avaldada, olid nad heleni elamise kõrval oleva põllu vahepeal ära väetanud...

õhtu jätkus ametliku autasustamisega. kylli oli juba niigi päevaga rahul, sest nägi, et ka meremäel on volvosid. aga meie poolt üle antud päästeauto koos ParimSupoort 2007 nominatsiooniga meeldis talle ka.

hommikul tegime veel kerge ekspisjooni piusa kandis, et omal nahal kogeda kuidas paljandike energia peaks tekitama inimestes mõrvamõtteid. no seal oli ikka sajaga kõikvõimalikku megailu. vaatasime välja ka paar kobedamat talukohta kuhu liisu võiks miniaks saata.

tänks sõberid laheda olemise eest. franz aus östtirol, zürük zvai mal!

PS. meil on gõudikaveritele ka hümn olemas :)

8 comments:

Kylli said...

korraldajatele ka suursuur tänu vaffa ürituse eest! pean siinkohal siiski veel korra mainima, et minu austus teie vastu kasvas selle inglijoogi tarbimise tagajärjel päris korralikult :D

ja koduste nägu venis rõõmsalt esmasest suuremast ehmatusest naerule kui ütlesin et viin oma karika nagunii ohvisisse laua peale!

ps! kasutan võimalust ja tervitan meremäe sõnnikulaotajaid ning seda-kohalikku-kes-iganes-ta-ka-polnud volvoomanikku!

Anonymous said...

Aga kus on Parim Mõnitaja 2007 auhind???

Epochka said...

pässu, pead veel pingutama, hetkel on liisu seda auhinda rohkem väärt :D

ja teiseks. sa ju jätsid meid nädal enne hooaja lõppu maha. just siis kui me sind kõige rohkem vajasime ...

Anonymous said...

Liisu võistleb juunioride klassis ju! Ma võin kihla vedada, et mina olen Liivimaa parim mõnitaja vanaprouade liigas!

Lona-Liisa said...

you wish päss,

aga peaks ütlema et üks väike värskes õhus nädalavahetus inglitega ja su lemmiklauludeks on gõudiskoverite hümn (spordifänn) ja seenelaul ehk mina lähen volvogaa....:D

Kylli said...

näitemängu lisanduvad uued tegelased! tervitatav!

Anonymous said...

Lõpuks ometi on vastuse saanud igavikuline küsimus, kes mõnitab mõnitajat :))) Aitäh, Liisu! Kahjuks seda pole ilmselt eriti pikalt, Sa näikse olevat juba poolenisti spordipedede ridadesse üle läinud.

Epochka said...

kylli karikas on igatahes juba tähelepanu äratanud. ta naabripoisil on biznisplan see üles sulatada ja mõned tonnid krooni teenida ;)