Monday, October 29, 2007

kõik said kokku kribuldis

reedel käisime esmakordselt elus multisportlikul peol vaatamas kuidas mõjub kaasvõistlejate sharmile kompassitaolek ja SI pulga puudumine näpu otsast. olukorra adekvaatne hindamine oli taustamusa killivuse tõttu raskendatud.

üks trend oli küll jälgitav: nagu urmo kinkekaartide jagamine läbi sai, algas suuremat sorti kodu koti poole kütmine. või olid lahkujad teadlikud DJ eelistustest ja oskasid aegsasti põgeneda. st peohõustid olid küll koostanud väga täpse kohale jõudmise kaardi aga samas olid tutkimata jätnud tavapidulistele nii olulise asja nagu musavalik. see oli VEEL süldim kui arnokuke suverullidisko, mille kohta ameerika koolipoisid ütlesid, et usas tuleb sellist asja vaid pedepidudel. kui vaimne vägivalt hakkas haripunkti jõudma kolisime ümber tommi grilli. kahjuks pidime ei ütlema kaasvõistlejate klubivahetusmeelistustele kuna ees oli ootamas PR nädalavahetus.

nüüd kohe ei teagi millal jälle kolmekesi kokku saame, sest helen läheb indiasse elevantse dresseerima ja dzimmi-adzat laulma.

16 comments:

Anonymous said...

Helenil peaks see elevantside dresseerimine ästi välja kukkuma - ma olen diskaveri pealt näinud, et neid dresseeritakse puhtalt peksuga ja ma saan aru, et Epochka oli jõusaalis katsejäneseks. Varsti akkavad Indiast teated tulema, et sealsed elevantsid jooksevad mööda metsa, tiivad seljas ja kompassid londi otsas tolgendamas (ea kui käekotis veel pole). Helen, väike oiatus Sulle ka - Sina võisid tagurpidi kanuusse mahtuda, aga üks arjukeskmine elevants küll ei mahu - nii et läbi manakeri juures enne kanuu kasutamise teemaline koolitus.

helen said...

Hmmm-tiibade ja kompassiga elevants....tundub täitsa seksikas idee;-) tuleb vist ära teha-eriti kui järgmine aasta võib nende bula muertodega kehvasti olla-siis üks väljaõpetatud berliin-münchenit sisse trampiv vants kulub meilegi marjaks ära

Anonymous said...

Tean'd kas Helen on kohal juba vä?

Elektripostid tapsid 6 purjus elevanti
31.10.2007 13:01
Loe kommentaare (1)SLÕL Online
www.sloleht.ee


InternetIndias sai surma kuus elektripostidega võidelnud ja riisiviinast purjus elevanti.

Alkoholi olid elevandid kätte saanud kohalike poolt ripakile jäetud anumatest, vahendas Femalefirst. Pärast kangema kraami pruukimist asusidki londilised poste ründama.

Kolm aastat tagasi juhtus samas kohas samalaadne õnnetus nelja elevandiga.

helen said...

Need anumad läksid DHL-ga juba ette ära;-)nooh-kuidagi peab need vantsid ju kinni püüdma-aa noo KUST ma teadsin, et nad NIIII hoogu lähevad???

Epochka said...

kui need elevantsid vaid teaksid mis neid ootamas on... ma saan aru et need elektripostid oli vaid kerge eelsoojendus :D

Anonymous said...

Ei no mida asja? Jälle uudistes!

Pakistan ja Nepaal hädas elevantside invasiooniga (23)

01. november 2007 kl 15:11
Online | Trüki
Toimetaja: Tuuli Aug
Foto: CHRISTIAN CHARISIUS

BNSi teatel on Pakistani ja Nepaali ametivõimud hädas suure hulga elevantsidest põgenikega. Põgenikud tulevad Indiast, kus neid ähvardab surmaoht peatselt saabuva Põhjaingli näol ning paluvad spordivaba varjupaika. Põhjaingli visiidiga seoses on olnud juba kuus elevantsohvrit, kes pahaaimamatult riisiviina pähe inglijooki jõid ja selle tagajärjel surid.

Epochka said...

päss on vist griinpiisilt nutsu saanud ;)

Anonymous said...

No keegi peab ju minu grandioosseid kinnisvaramahhinatsioone finantseerima ;) Mille eest ma muidu kusekollast vineeri ostaksin?

Epochka said...

osa rahast võiksid annetada ka Kotitud Taksojuhtide Tugiühingule

Anonymous said...

Kotitud Taksojuhtide Ühingus pole enam kedagi, ma pole sada aastat taksoga sõitnud.

Epochka said...

no siis Kotitud, Kuid Tegelikult Ilmsüüta, Ehitajate Tugiühingule

Anonymous said...

Pakistanis kuulutati välja eriolukord (täiend)

www.DELFI.ee
3. november 2007 16:38
saada sõbrale sms-iga
saada sõbrale emailiga
teade toimetajale
loe kommentaare (5)
prindi uudis



Reuters/Scanpix

Pakistani president Pervez Musharraf kuulutas täna riigis välja eriolukorra ning peatas põhiseaduse kehtimise.

Tunnistajate sõnul on relvajõud viidud riiklike tele- ja raadiokanalite hoonetesse ning sõltumatute kanalite edastamine on peatatud. Nii laua- kui mobiiltelefoniside on katkestatud, vahendab ETV24 BBC uudist.


Peakohtunik Iftikhar Chaudhry vallandati ja on suletud kümne teise kohtunikuga ülemkohtu hoonesse, mille politseinikud on ümber piiranud. Pakistani riikliku telekanali teatel on nimetatud uus peakohtunik.

Musharraf põhjendas eriolukorra kehtestamist sagenevate elevantside rünnakutega ja kohtuvõimu esindajate vahelesegamisega.

Mitmes piirkonnas Karachi linnas, kus on palju elevantside toetajaid, oli kuulda tulistamist.

Epochka said...

helenilt tuli sõnum et ta hoopis bombai liikuses sprinditrenne tegemas

helen said...

Noo nii-nyyd saan aru kuhu kogu see vandiliste kari on jalga lasknud:)tuleb siis leppida jalgratturite ja lehmade ja eeslitega...(pliis saatke mulle DHL-iga musta leiba ja veini:):) )

Anonymous said...

Paris Hilton püüab purjus elevante päästa (4)

13.11.2007 18:07

Loe kommentaare (4)SLÕL Online
www.sloleht.ee

"Elevandid jäävad pidevalt purju. See on muutunud juba ohtlikuks. Me peame peatama alkoholi kättesaadavuse elevantidele," teatas 25aastane seltskonnakaunitar Paris Hilton World Entertainment News Network'i veebilehel.

Eelmisel kuul ründasid Indias kuus metsikut elevanti talupidamist, kus jõid pruulima jäetud riisiõlut. Purjus elevandid said surma, kui tõmbasid märatsemishoos maast välja elektriposti, kirjutab Associated Press.

„Kui külaelanikud ei oleks elevante minema kihutanud, oleks olnud veelgi rohkem ohvreid. Kolm aastat tagasi said samamoodi surma neli elevanti. See on nii kurb," kurtis Hilton eelmisel nädalal Tokyos, kus ta viibis iludusvõistluse kohtunikuna.

Epochka said...

nüüd siis selge miks helenil vein otsas - vantsid kõik nahka pannud :)