Friday, October 5, 2007

metsa seenelee, auu auu

homme ootab meid taas suuremat sorti osoonilaks. seekord oleme metsas küll kahekesi kuid mõttes ikka kolmekesi koos. brait saidi poole peal on seekord ratta koju jätmine. vahurce the manakeri asub samuti laupä jõffikakorv käes jalutama, kuid meie seltskonna põlgas ta Liiga Tormakaks! annab ikka hullemini solvata. nii et siis seekord ei merikest, ei supporttiimi, ei manakeri ... peasponsoriteks taas Algaja Õnn ja Jumala Arm :D

mahaunustatavate asjade hulga minimiseerimiseks koostas helen meile koffril hüppamise listi. võiksime avada avatud mikrofonis enampakkumise asjadele mille puudumist me seekord stardis märkame. kuna tädi päss on jätkuvalt internetita, siis jäävad kõige räigemad pakkumised tegemata ja me saame laupä teele asuda õndas teadmatuses :)

täna õhtul peaksime kõigi eelduste kohaselt saama kogu oma frustratsiooni välja elada konkureeriva tiimi sportlasmanakeri peal. kuigi ma ei imesta, kui andre esineb õhtul vabandusega a la hamster jäi haigeks...

3 comments:

L�unaingel said...

Peaasi,et ei unustaks väljaprinditud listi kaasa võtta :-) Kust muidu hommikul tsekkida, et SI ja Inglijook kaasa saaks ja tiivad selga. Külli ka kaugel! Olge siis ikka vaprad ja rõõmsad ja kasutage jätkuvalt Inglihooaja jooksul juba selgeksõpitud nippe!

Anonymous said...

Kas inglitel käivad tiivad seljast ära ka, et peab nende selgapanemist meelde tuletama? Kahtlane lugu ...

Epochka said...

meelde peab tuletama kõike. isegi seda et miks ma sellisel kenal laupäeval nii vara ärkama pean.

kui meil tiivad seljast ära ei käiks, siis me iksdriimil osaleda ei saaks, sest tiibade peale käivaid päästeveste pole veel vahur suutnud konstrueerida.