Wednesday, October 17, 2007

sotsdemmide juures luurekoolis

käisin Päris Välismaal luuramas, et kuidas siis oleks kõige lihtsam viis suusatamine selgeks saada.

nagu selgus on tegu suuremat sorti pettusega. juba leo getz rääkis surmarelva nimelises õppefilmis et zei fakk ju evriveer... (zei fakk ju iiven in draiv inn) ... no ja nüüd siis selgus et suusatamisega sama lugu. et lihtsameelne loodusesõber hakkab omastarust suusatamisega tegelema, et rahus ja vaikuses ja puude vahel ja oravatega kampas suuski sahistada ja tegelt hakatakse sind täiega kottima.

see näeb välja nagu juuresoleval pildil, et pannakse tuppa kinni, juhtmed külge, torud näkku, võetakse verd, pannakse lihastesse raudtorud ja võetakse sealt aeg ajalt tükikesi, kaamerad käivad ja hordid turiste käivad sind veel vahtimas ka. isegi orav rattas näib olevat parem versioon kui suusatrenn.

valvsuse hajutamiseks räägiti veel igast tarka juttu juurde. kaasluuraja lempa ütles, et ainuke asi mida me veel ei tea, on see, et mida teevad rottide neerupealised suguühte kolmadal sekundil. peab vist seda talvehooaja ettevalmistust kuidagi vähe diskreetsemalt ajama, et keegi aru ei saaks et me harjutame...

üldiselt on trend selline: visserid, rottefella sidemed ja swixi segajad. ilma nendeta pole lume poole mõtet piiludagi. frodeestili taustal demmiti ka järgmise hooaja spordijoogitrende. isostari ja pauerbari nende seas igatahes polnud ;)

5 comments:

helen said...

Jaa jah;-) nüüd siis epochka nägi, et tema karm piitsutamine minu poolt jõusaalis oli tühi tähi selle kõrval, mis teoorias võiks teda ees oodata;-)

helen said...

PS ja luban, et analoogseid katseid nagu võiks teha rottidega ma ei tee sinuga;-)

Anonymous said...

helen, kahjuks ei aidanud merevaade hoiduda lihasevalust. kohvitass püsib siiski käes.

Anonymous said...

Sadomasomängud jõusaalis, aga nagu ma aru saan, siiski ilma seksita. Ja sis nad teevad tähtsat nägu ja ütlevad, et nemad teevad sporti. Pervod!

Epochka said...

pervod sellepärast et ei seksi juhtmed küljes?