Saturday, October 13, 2007

system errorite ravi

mis juhtub pässiga, kellel võetakse ära Internet ja seega inglite mõnitamise võimalus?
1) ta näeb ilmutuslikku unenägu, milles lipuvarrastesse on lippude asemele tõmmatud aknad
2) ta on nõus vaatama õudusfilme nagu Evil Deed
infomüraks nägi ta ka und, kuidas ta vend võtab vannist konni ja loobib neid aknast välja jakuidas hiiglaslikud ämblikud ta vanaemale suhu tahtsid ronida ...

eile tuli siis õelusekott psühholoogiaproffessor kivimaa jutule ja nii olin ka mina äkki punti tõmmatud. esimeseks raviseansiks käskis ta Kashpirovski asemel vaadata hoopis Sanshaini nimelist linateost. sealsed hüdraulikaprobleemid segasid meid asja tuumani jõudmast ja me peame pigem jääma lootma filmidele Sanshain Ritöörns, Sanshain Forever ja Sanshain änd Robin.

proffessorihärral tekkis igavikuline küsimus et; kui venelastel on kosmonaudid ja ameeriklastel astronaudid ja hiinalastel/või japsidel taikonaudid siis kuidas nimetataks eestlast? mõigu kek pakkus välja et ehk maailmaruumijorss?

ütleme nii, et kogu raviseanss läks vett vedama ja ma olen kindel, et me teeme inimkonnale (ja eelkõige talina taksojuhtide ja ehitusmeeste ja kinnisvaraarendajate) heateo lastes pässil kogu oma õeluse meie peale välja õelutseda.

9 comments:

Klubi Nelson said...

Ilmselge on see, et kuuajalist internetita olekut ei suuda ühe seansiga ravida isegi selline rahvusvaheliselt tunnustatud ekstrasens nagu dr. Kivimaa. Samas ei tohiks lasta Pässul ennast ka liga kiirelt välja elada. Õeluse üledoos võib vajada õde Andrase abi.

Anonymous said...

Ehitusmeestel pole sellest põrmugi kergem, et ma spordipedesid sõiman - mul jätkub teravaid märkusi kõigile. Tõsi küll, ehitusmehed on natuke valulikuma reaktsiooniga ja on mulle hüüdnimeks pannud "kosmosemutt seitsmedalt", spordipeded ei julge õnneks eriti vastu hakata. Ja Vahur, õde on minu jaoks liiga nõrk tase, ikka doktorihärrat on vaja ;)

Lona-Liisa said...

aga mis sai evil deed in space-ist:)

helen said...

Ma ei usu, et siin enam doktorihärrastki abi on;-)või mis ma peaks arvama, kui leidsin pässu nuga käes valmis mind mõrvama, et aga ainult takistada mind epochkat trenni vedamast....

Anonymous said...

Karm aeg nõuab karme meetmeid :)))

Epochka said...

kuule pässu, feissit, hetkel vajad sina triitmenti mitte meie.

Anonymous said...

Väike feisslift kuluks ära küll ja keegi võiks mulle köögi ka ära tellida...

Epochka said...

et oleks vaja tu-in-uan toodet: feisslift internetiga

Epochka said...

päsile võiks sobida ka teine tu-in uan toode: tselluliidistvabastav köögiehitaja