Monday, November 19, 2007

uued nipid

minu personaalne suusatreener jäi tõbiseks ja nii ma siis vaatasin nädalavahetuseks uue ja kuumema. tegelt oli neid suisa kaks ja nad olid tunduvalt leebemad, kui parditiigitiirutaja tiia. reede õhtul pärast kirjutuslaua taga veedetud tunde + veel autoroolis veedetud tunde ei tahnud jalad üldse liikuda. siis kästi patsid lahti teha ja juustega salsatada ja mu kael tunneb seda siimaani. õnneks ei olnud ma oma murega üksi. hämmastav kui kiiresti laisad-nõrgad leiavad omale igalpool sõbra kelle õlal depreseerida ;) järgmine päev meenutasime leffiga, et kui meil kuu ja tähtede seis õige, siis me oleme ikka kõigist kõige osavamad.
pealinnas jõudsin ka kohalike küünetehnikute korralisele kokkutulekule. arutluse all oli uued kõhnumistrendid. hetkel on popp endal pea paksuks ajada, et siis keha tundub visuaalselt saledam. küünetehnikud kasutavad peapaksendajana mingeid statistika jne koolitusi. eelmisest kokkutulekust, kus oli arutlusel miks mehed on sead ja naised ussid, pidin ma kahjuks viilima. igatahes oli nende seltskond kirgastav ja laupäevane salsa läks tunduvalt libedamalt. ühesõnaga kui salsatad, siis con savor! ;)

17 comments:

Nelku said...

Asjaosalisena "küünetehnikute" peol pean mainima, et Epochka tegeles taaskord maailmapäästmisega.. Ignorantidele sai selgeks tehtud tolmuimeja ja tiramisu erinevus! :-))
Way to go! Järgmisel korral siis uued limbo- ja salenemisnipid. :-D

Anonymous said...

Pean kahetsusega teatama, et farmakoökonoomika oli täiesti ebasalendav. Pea on endiselt ebapaks. Aga tegin endale natuke marki, kui keegi mainis, et väetisehunnik näeb välja nagu tiramisu ja ma naerma purtsatasin...

Anonymous said...

Vaevalt jõuab kaks sentimeetrit lund maha sadada kui juba suusapeded väljas! Võeh!

Anonymous said...

hei päss, kas sa oledki tegelikult ka nii õel ja spordivastane?

helen said...

Oh ei:-)tegelt oli Päss juba kaks nädalat enne lume tulekud suusad näpus Pirita metsas lund ootamas! Eks tal seetõttu nendest suusapededest nii täpne ülevaade ongi;-)

Anonymous said...

Kes küsib? :) Argadele ma ei vasta :)))

Anonymous said...

iga sportlane kardab pässi! nii ka mina nii et arg jah.

Epochka said...

ma arvan ka et tegelt on päss Maailma Usinaim Salatrennijast Poodiumileihaleja, sest tõepöölest, kuda mudu mahuks ühte lühikesse ja jässakasse kogusse nii palju spordivaenulikkust?

Anonymous said...

Njah, Epp ja Helen, rääkige veel välja, et tegelikult ma olen malbe nagu suvetuul ja ongi kogu imago rikutud, minu vaev maha visatud ja ma ei suuda enam spoprdimeestes hirmuvärinaid tekitada! Aga kuhu ma siis MK ajal pargin - kui spordimehed mind enam ei karda???

Epochka said...

seal on treeneri parkimiskoht ka :D

Anonymous said...

Misse minusse peaks puutuma? Jack akkas juba asjast aru saama, et minusuguse ülbikuga ei norita - nüüd akka juba jälle otsast peale :S

Kylli said...

Mina usun et sportlased siiski kardavad sind - rääkigu nad mis tahavad! Nii et pargi, kus aga tahad! Võimalus on ka see 8,39-milline maja ära. Ja äkki su õelus toob ka soodustuse ;)

Kylli said...

Ära osta st.

Epochka said...

kui pässil kinnisvaratehingud ei lähe poparjadku siis saavad spordimehed tavaliselt topeltportsu...

Anonymous said...

Nagu juba mainitud, mulle sobivad kõik :) Spordipeded, kinnisvaramagnaadid, taksojuhid, elevantsid, anonüümsed kommentaatorid... Vahet pole, peaasi, et saaks solvata ja kottida.

helen said...

Ettepanek kõigile viimati ülesloetutele-võiks ju teha miski kaitseala, kus kõik allpool loetetud kodanikud võiksid rahus toimetada-a la nagu Matsalu....:-D

Anonymous said...

Matsalus on ju kõige parem pardijahil käia, nad seal kõik koos :))))) /hõõrub ootusärevalt käsi ja teritab sulge/