Tuesday, December 4, 2007

ekstreemsport supilinna moodi

läksime pärast tööpäeva jõe äärde värsket õhku hingama: treener tiia, mina ja kylli. kylli valis meist natuke alternatiivsema trajektoori aga ei arvestanud juba lapepõlves õpitut: supilinnas peab kohalikele koertele ja joodikutele alati väikest meelehead taskus hoidma, mudu läheb karmiks.


niisiis väljavõte kylli ülekuulamisprotokollist:
"
mina sain omale emajõe tänaval mingise joodiku sappa kes käis ja ajas, et vägistab kohe ära kui suitsu ei anna. mnjah, seda asja õpetati juba lapsepõlves, et suitsu PEAB olema. a ta oli ikka päris pikalt sabas ja järjekindel. tahtsin jooksma hakata, a ta hoidis nii kõvasti jopevarrukast kinni ... päris irmus oli tegelt ja tagantjärele aint naljakas "


asja moraal võiks olla see, et kui oled nõrk siis osta suitsu ja kui suitsu osta ei taha, siis ei jää muud üle kui trenni teha, et jaksaks eest ära joosta.


pealinnas on ikka elu ilusam. küünetehnik nelkut tõttas ükspä libedal jääl vabatahtlikult abistama noomees, kes selle protseduuri käigus tegelikult ise kõige rohkem abi vajas. aga ei mingit suitsunõudmist ;)

11 comments:

Anonymous said...

Minu arvates on loo moraal see, et kui tahad joodikuga seksida, sis tee sporti. Loodan, et spordiiharad võtavad Külli loost õppust ja püsivad kodus diivanil.

Kylli said...

Ja ise mõtlesin veel, et jalad võttis HIRMUST nõrgaks ...

Epochka said...

Vahur says:
päss tahab joodikuga seksida ja ei oska ning teeb siis blogikommentaarides virtuaalseksi

Anonymous said...

Vahur on asjast järjekordselt täiesti valesti aru saanud. Mina olen hoopis see joodik, kes käib nõrku sportlasi nillimas pimedates parkides. Ja spordiblogides ma käin ohvreid otsimas. Vaatangi just, et suitsud said otsa... /sahistab Pirita metsa poole/

Kylli said...

Kes on järgmine blogiohver? PP? Teadmiseks võid võtta et tema käib nüüd ainult varaommikul trennis, kuna õhtul segab teda tema liigne tuntus!

Andres P said...

Ahah, Teie hüplesite seal Lubja uulitsa jätku treppidel üles alla? ;) See on paras pein koht - jõel jää veel ei kanna ja suure ringiga tulek.

helen said...

Oh õudust! kui siiani vaatasid, et trenni minnes oleks ikka ise kaasas-siis mis nüüd? et pakk suitsu, siis pudel veini (eriti kui kell kaheksa läbi) hommikujooksul äkki jogurt ja võileib?;-);-)/otsin uusi turvalisemaid st Pässivabasid jooksuradasid!/

Epochka said...

paras pein on veel leebelt öeldud :)
aga vähemasti oli seal segajatevaba

helen said...

Oehhh-kainenemise Karm hetk e. paberiteta sadomaso tibi!!Räägitakse, et kui joodikud oma pikkadest tsüklitest välja tulevad, siis tabavat neid kassiahastus oma allakäinud elu üle. Nii juhtus ka minuga-miskil põhjusel tabas mind täna piritale jooksma minnes tõeline kainushetk-esimene üle mitme kuu: MIDA krdt ma ronin sellise „ainult pervertidele“ ilmaga keset ööd ennast sinna krd sohu piinama??? Isegi koerad on kodus koti peal. Noo miks?? Olles ära öelnud kontserdipiletitest, teinud selgeks oma Konkurendile-et ei miskit tasuta veini joomist meie Suure Ahne Rikka Naabri kulul-VAID tuleb minna jooksma! Kui vanasti tundus, et 3 korda trenni nädalas on rohkem kui küll ning õue minnakse ainult ilusa ilma ja päikesepaistega /hmmm-mitu päikeselist ilma meil tavaliselt novembris kell 8 õhtul on;-)/ siis nüüd alla kuue korra ei tule. Ja siis see kõige õudsam avastus-mis meeltesegaduse hoos ma olin kui ennast vasaloppetile kirja panin. Kui ma oleks teinud seda alles nüüd, saaks seda kõike ajada lariami mõju kaela/hallukad olid ühed leebemad kõrvalmõjud, mida sääl lubati;-/, oleks ma seda napsuse peaga teinud-noo eks joobes tehakse ikka lollusi-aga ma olin täitsa kaine ja pealtnäha nagu normaalne. Ma saan aru, et inimesest, kes on just kaitsenud doktoritööd pealkirjaga mille 20 sõnast on ainus arusaadav sõna „ja“-võib ju seda oodata-ennegi teada mis õppimine inimesega teinud. Aga mina, kes ma olen ju ometigi näinud, mida teeb liigne sport inimese ajukäärudega. Ehk asja kokkuvõte-enne kui lõplikult hilja ja ma hakkan tegema pirita ringide asemel 50x250m ringe-tuleks võtta jalge alla tee lähimasse raviasutusse;-)/kuigi ilmselt homseks olen oma doosi jälle kätte saanud ja leian end tegemas ellujäämikatseid lörtsises pimeduses!/

Epochka said...

helen, paberitega sadomaso või mitte, aga poodium tuleb järjest lähemale. ja see ju ongi ainuke eesmärk milleks sporti teha. keegi ei öelnud et sul lõbus peab olema :D:D:D su kunagine suusatreener oleks su praegusest entusiasmist kindlasti vaimustatud.

Anonymous said...

Helen, lariam (mis on küll VÄGA hea valik ;) ) on liiga lahja ja diagnoos pole ka nagu päris see, Sul oleks hoopis prozacit vaja. Ja kohe rohkem. Rahvameditsiin soovitaks kindlasti kuppusid panna ja Vene filmiklassikast leiab vihjeid viinakanüüli kasulikkusest. Aga VÕIB olla, et meditsiiniline sekkumine on hiljaks jäänud...