Sunday, December 9, 2007

teadmiste test


laupä toimus Kauaoodatud Väljasõit. heleni ja tommi suuskadele oli see hooaja teine külmaga harjutamine, minu ja kylli suusad olid värskelt nurgast kaasa haaratud.

neljapä tegime tiiaga kõikvõimalikke kalpsamistehnikaid proovides laululava sprindinõlvad jälgi täis ja nüüd siis pidi saabuma tõe hetk. ja tõde kinnitas et telekas näeb see asi palju iizim välja.

metsavahel sibast igast raffast aga minusuguseid kakerdisi küll rohkem ei kohanud. esimesel 2,5 km ringil oli tunne, et tegu saab olema suremistehnika faintuuninguga. jälle tuli meelde kui väga ma kardan murdmasuuskadega mäest alla sõita. ja nagu ikka kombeks, sain põlved valgeks mitte laskumisel, vaid tõusul. mida edasi seda lõbusamalt läks ja õnneks ootas helen mind aeg ajalt järgi ja siis sai koos emotsioneerida, et kas meile meeldib mida me teeme ja kas ikka tasus nii vara ommikul üles tõusta. ja viimasel ringil pääsesid osad laskumised juba minu suuskade sahakündmisest ;) staadionil ootasid kutsuvalt kaks püss,i aga nähes kui keffalt laskesuusatajatel märkidele pihtasaamine õnnestus, ei läinud me ka oma oskustega hüppama. kuigi ikka oleks vist pidanud ...

merikese kurvatuseks jäid küll ära suurvõistlused aga meil oli heameel, et tema känseldamissõnum alles siis meieni jõudis, kui meil juba suusad all olid. vahuri kaval plaan meid pühapäeval poodiumile pushida läks taas vett vedama.

6 comments:

Klubi Nelson said...

vakkkk!!!

Epochka said...

nää nän nän nää nääää :)

Anonymous said...

Lihtsalt infoks. FHM kõige nõmedamate asjade TOP 50-s on 36-ndal kohal orienteerumine.

ORIENTEERUMINE
Põhimõtteliselt sama, mis golf, ainult et keppe ei ole. Läbid kiirustades ja segase kaardi abil maastikku, mis pole läbimiseks mõeldud. Raja lõpus ei ole õllekat.

Klubi Nelson said...

Puhas laim - ei ole inglid kunagi võistluse lõpus siidrita jäänud. FHM ei tea asjast ööd ega mütsi!

Anonymous said...

Kas golfis kasutatakse ka kaarti?

Epochka said...

ma ei väida et orienteerumine on ebanõme (eriti kui arvestada neid kolegarderoobe mis ühel päevakul figureerida võivad) aga ükskõik millisesse FHMi toppi platseerumine on küll liiast.