Tuesday, January 29, 2008

miks me viilisime valge obese juurest


ei, me ei jätnud tiibu alpidesse ja jutud meie enneaegsest surmast on samuti põhjendamatud. lissalt olime oma aega oskamatult planeerinud ja selle asemel, et tähistada koos meie esimese inglistardi aastapäeva (meenutuseks lisatud pildikene ;) ), pakkusid kaks meist sportimisvõimalust teistele. ja helenil on iga kalor loetud, sest tal ees kaks suusamaratoni põhjapoolsete naabrite juures. edaspidiste nädalavahetuste vabastamise nimel, viisime läbi ka koolituse, et asendustööjõudu tekitada. koolitustulemused olid paljulubavad ja järgnevad viilimised keerulisemalt põhjendatavad.

ma loodan südamest, et meie konkurendid ei kurvastanud üleliia, et meid ergutamas polnud. kevadel oleme taas platsis ja sama laisad, nõrgad ja allumatud kui tavaliselt ;)

möödunud nädalavahetusele kogunes üldse kuidagi palju asju. äramärkimist väärib kindlasti YV itaaliainvasioon, mis lõppes hiilgava sportliku tulemusega. respect!

PS: norra imbid-ärnid kardavad vaid shampusepudeli korgi pauku ja ühte korralikku rootsi treenerisse mahub 5 liitrit kohvi päevas.

2 comments:

Anonymous said...

Oeh... If you can't beat them, join them, ütles Bäzzu ja läks trenni...

Epochka said...

no gõudiskaveritel siis asendusliige kohe võtta järgmisel hooajal :)