Tuesday, April 8, 2008

raketiteadlased

varsti aeg jälle kaeda iksdriimi radasid. et inglid kiiremini metsast välja tuleks olid korraldajad selleks aastaks organiseerinud miskid „kiirelt metsast välja“ loengud.ja et vähemalt üks ingel kohal oleks-olid nad need organiseerinud mulle suisa koju-noo mida see HP päähoone siis muud on. sääl keldris juba ammu omad käigud ja kullakangid talvekartuliga asendatud. aga kogu selle 3x2h lõpuks võiks nentida, et inglid pole mitte ainult ilusad-vaid ka raketiteadlased-paari jalgratta leiutamine ühe hooaja jooksul pole meile miski probleem. tuli välja, et istume kanuus kõige optimaalsemalt, oleme ise leiutanud mudeli 5432, teame, et rattaga võsas ilunumbreid teha ei tasu…agas samas oli loengupidajatel materjalides olulisi puudujääke!!! räägiti küll kuidas krambi puhul nõel lihasesse torgata-aga kuidas eemaldada äkitselt tekkinud mudaplekikest tiivalt-ei sõnagi. sai teada seda kuidas rattaseljas kaarti lugeda-aa ei sõnagi sellest-kuis samal ajal veel huuli värvida. täiesti ülearune oli loeng rattakummi parandamiseks vajalikest vidinatest, kui puudus loeng maniküüri hävingust päästmisest. ja mis kõige õudsam-varustuse listis puudusid… TIIVAD; HUULEKAS ja INGELJOOK!!!! Nii, et arenguruumi on!!!
koheselt tuli minna ka teadmisi praktikasse rakendama. et asi põnevam oleks eksitasime koos sõbralikke amööbidega rohelisi peapaelu võssa. jooksnud paarile punktile otse sülle-olime saavutanud orienteerumisgurude maine. kogunud paar õhinal järgijat selja taha-oli aeg neid kraavikestesse ja tihnikusse rägastikku viia. mmmm-nad ei olud vist väga äppid-aga sussanin on alati tore olla.

5 comments:

Epochka said...

ikka on see nii, et loeng on suunatud neile, kes kõike niigi oskavad ... tundub et peame oma leiutamisoskusi edasi arendama, sest uus si pulga kaasavedamissüsteem vajab välja töötamist ja valentino moemaja meid seekord aidata ei saa.

Anonymous said...

Aga ehk oleks nüüd ikkagi paras aeg see jäljekütt-tsiuaua punti võtta? Saate talle si pulka visata ja ei pea seda tassima.

Kylli said...

No tänane (või nüüd siis juba eilne) koolitus andis küll mõista, et milleks minna otse, kui saab ka ringiga!

Epochka said...

päss, sa ei ole ikka üldse asjaga kursis. seekord on viskamatu si pulk, mille peab mingi kostüümi juurde sobimatu rihmaga oma randme külge kinnitama. jube, onju!

helen, kas sind õpetati kaardi pealt nõgeseid ära tundma?

helen said...

ei õpetatud-ilmselt nad olid kindlad, et oolimata põhjalikest loengutsest ei saa me ikka õigeaegselt metsast välja ja meie etteaste ajaks on juba pullo muertod raja ette valmistanud. aga selle si-pulgaga jah üks jama-ilmselt tagumine aeg alustada diori, givenchy ja valentinoga läbirääkimisi!