Wednesday, April 23, 2008

varsti hakkab pihta

hooaja hakul saabusid sportlikud tervitused pärnu kõige kuulima jalgpalliklubi väravahat-kaptenilt. nad lõid eelmisel suvel lasnamäel ühe värava ja tegid selle auks paraadpildi. nii et kui meil jälle vaja oma väravalöömisoskusi liffida, siis võtame kindlasti ette ühe pärnutuuri ;)



ettevalmistused pühabäks kulgevad nagu alati: moraalselt oleme sajaga valmis ja asjatoimetustega sajaga maas. üks töövõit on siiski ettenäidata: eile sain kätte uued logoga kamiissa neerad. kylli poolt väljatöötatud logo analüüsis olavosolini põhjalikkusega kelgumargus. a la, et temale meenutab see raketti sojuz-apollo ja seal sees istub kindlasti laika.... leidus ka alternatiivseid versioone. a no kesse ikka jõuab kirja panna prostamoli ikka jõudnud mehe heietusi. nii väetiks teine jäänud et ei tulegi meile konkurentsi pakkuma.

ka päss on mängust väljas. kulutas kõik oma viimasedki säästud solaariumile ja salendavatele imerohtudele aga gõudiskaverite trikoovoorust ikka läbi ei saanud. nüüd siis ostis ta endale käbedalt turismireisi istanbuli, et selle Suur Häbi eest põgeneda.

peamise uudise oleksin peaaegu unustanud: tartu neljapäevakutel on toimunud Kohhutav Allakäik: madisoras ei viitsi enam amsterdami särkide jaoks auke kaevata!!!

4 comments:

Anonymous said...

Tegelt ei läinud gõudiskaverid minu trikoovoorust läbi ja lähen soojale maale musti kuumi poisse nillima.

Vahur said...

Päss pole see, kes vabandust ei leia

Anonymous said...

:))))) Alati leian!

Anonymous said...

Sain jälle targemaks. Mustad poisid olid küll kuumad, aga nii pisikesed, et minusugusele pikale naisele peaks neid kahekaupa jagatama. Huvitav, kas sel põhjusel ka kaks gõudiskaverit ühte naist oma tiimi otsivad?