Thursday, June 5, 2008

aerodünaamiline karu & eksirännakud kükal

esmasbä käskis karu biznismiitingule minnes uisud kaasa võtta, et ehk jääb aega üle ja et kasutaks talvepealinna maastikku jne. kuna üks korralik karuga tehtud plaan kulgeb alati kalkuleeritust erinevalt siis ma eriti tõsiselt seda uisuvärki ei võtnud. siiski siiski jõudsime ilusti käärikule. aga mida polnud olid karu uisud :) ausalt öeldes ei kutsunud see avastus minus esile mingit üllatust. lissalt järjekordne offer, kes pole ka meie blondinismipisikust pääsenud (nagu ka päss, kes üksbä üritas telefoniga paberisse auke teha). kuna karu pidi nüüd uisutama rendiuiskudega, polnud tal võimalust minu eest minema putkata ja ma sain kõige põnevama koha peal jälle karupidurdust kasutada.

rada oli kõikvõimalike lisanditega kaunistatud. eriti on sel hooajal moes käbid. me ei suutnudki omavahel kokku leppida, et kas käbile otsasõit võrdub boonuspunktide korjamisega (nagu tiku ja taku mängus) või pommi otsa sõitmisega (nagu ühes teises arvutimängus). koolkondade erinevus, ju nõu.

kui pool trenni oli juba seljataga, st pühakal käidud, siis hakkas mu aerodünaamiline sparringpartner jälle oma selg-ees-mäest-alla-slaalomit trikke tegema, et ma võimalikult kõvasti karjuks. ja seda ma siis tegingi. et trenn ei jääks ühekülgseks, tegime veel nats kiviviset ka otsa.

teisipäev oli vaja minna kylliga põlvamaale loovust arendama. arenes ikka küll. küka metsas juhtus esimest korda see, mis kunagi pidi juhtuma - me ekslesime kaardilt välja :) ja mitu korda ja põhjalikult :)) no põlva metsas ju teadagi bullo muertod ei tegutse ja kui kahte inimest tunni jooksul kohtad, on juba liiga kärarikas.

ag avähemasti nägid konkurendid mind vähemasti stardis ära ja see ongi pealoogia kohaselt kõige olulisem. kui orienteerumisega hakkama ei saa, siis tuleb vähemasti kohal käia ja anda märku enda elusolemisest.

5 comments:

Anonymous said...

Vau!!! 2 ja pool tundi metsas! Tõeline vastupidavus. Mina nii kaua ei jaksa. SI-pulk unustab selle aja peale esimeste punktide märked ära ;-)
Ja nüüd tarkusetera orienteerujatele: kaasvõistlejaid kohtab sagedamini punktide piirkonnas, mitte kaardist väljas. :-)

Anonymous said...

pole siin midagi imestada- raske oli küka rada!

Epochka said...

tänud soojade nõuannete eest :))))

Epochka said...

tegelt olid nad seal kükal teede pealt kõvasti kokku hoidnud. ja need teed mis pidid olemas olema, olid meie eest ülihästi maskeeritud. kaardil olid kõik vikerkaarevärvid esindatud ja nõgesed on juba põlvekõrgused ja sääsed kurjad.
on jõudnud kätte aeg malele ümberspetsialiseeruda.

Anonymous said...

Male on väga ohtlik mäng. Tukkuma jäädes võid oda silma kukkuda.