Saturday, June 14, 2008

moriere a mora - svenssonite galeeriori

mora on üks väike svenssonite küla, kus ma olen viibinud nüüdseks kolm korda ja iga kord olen saanud uute elamuste osaliseks. juba esmavisiidist tuli välja projekt "surra noorelt mooras" ja mora endaga on seal suht vähe pistmist, sest kõik sõltub ju ikka eelkõige seltskonnast kellega sa seal viibid.

seekord toon morast hunnikute viisi tervitusi inglitiimile, kelle austriavisiit on hakanud võtma legendi mõõtmeid. meie sportlikku esinemist analüüsiti pikalt. igatahes on franz ja astrid omadega hädas, sest kõik austria maratoni korraldajad tahavad 2009 talvel eestisse tulla ... teile leffitavad kõik selles aktsioonis osalenud ja saadavad kuumi suudluseid.

reede õhtul sunniti mind paadiga merele, kusjuures õues müristas ja selline asi mulle ei meeldi. paat ise oli pirakamat sorti.





algul arvasin, et tegu on lõbusõiduga, aga kui meil jalad paadipõhja raudu pandi oli selge, et nüüdsest saavad meist svenssonite galeeriorjad. nii ma siis pidin seal silja mere peal äikesevihmas sõudma. et hirm nahavahele ei tuleks, tegin kiirelt väikese laulukese teemal "ai äm rõuing in ze rein".



rummi minusugusele algajale merekarule ei antud. pidime leppima mingi aftershave maitselise joogiga (ekspertide grupp leidis joogist skuupi ja õuld spaissi noote). kolleeg kanadast ütles, et neil oli omalajal akvavelva nimeline lõuamääre ja see meenutas kangesti seda.

2 comments:

helen said...

arvestades, et inglid lendavad kõrgelt…siis jalarauad ju ainus mõistlik viis sundida üht inglit äikesega aerutama ning kuna neil ingeljooki ei olnud, ei saanud nad seda ka epochkale pakkuda. kõik ju igati loogiline…

Anonymous said...

Tegelt tehti Sulle teene - äiksesega on ohtlik lennata! Ju nad juba teadsid, et Sind tuleb lühikese keti otsas hoida, muidu tuleb palju paksu pahandust.