Sunday, June 22, 2008

vaimutreening

võistluste vastupidavuse avamäng a la bossvetter on saanud suht tavapäraseks. rutiinimurdmiseks tuli enne öist etappi teha põhjalikum inimkatsete seeria.

kõik algas reedese proloogiga. alustuseks anti helenile paber, kus kirjas, et teoreetilist baasi piisavalt ja nüüd peaks omalkäel inglispaa + siidritehasega käimalükkamisega hakkama saama küll. kylli disainis tulevastele siidripudelitele sildigi valmis ;) merike ja helen võtsid proloogi minust tõsisemalt ja lõpetasid poole viie ajal hommikul.



laupäeva õhtul komplekteerusime tommtaksole. ürituse idee oli kultuuriga tasakaalustada oma füüsilisi vajakajäämisi ja buustida oma sisemist ilu. nädal enne öist etappi oleme tavapärases raffaportlase seisus: trennis pole käinud terve igaviku, tervis on sõu sõu koos kerge angiini äffradusega jne. ühesõnaga loodame vanemuise kandlemängust vaimujõudu saada.

esimene kultuurisüst oli meie meele järgi. helen kattis meile hõrgutistega pikniku ja päikeseloojang pakkus lisavaatemängu. karamellikarva taevast ei näe just tihti.



südaööl algavaks kultuurisüstiks hakkas publik muteeruma. esindatud olid kõikvõimalikud vaasalinna väiketondid, kes oleks nagu teel koos väikevennaga villet ja rullet kummitama. me ei suutnud end lõplikult maskeerida, sest kenneth tundis meid pärast mõningaid segadushetki siiski ära :)
etendus ise oli taas mega. aeg ajalt jõudis küll teadvusse ka reaalsus, et nädalapärast samal ajal ujuda küll ei tahaks....



kell kuus hommikul alanud kolmanda etenduse ajal olime olukorraga täiesti kohanenud. vaheajal kasutasime oma aega tualetis nina puuderamise asemel hoopis külakuhjas magamiseks. leidke pildilt merike :)



homme jätkuvad loomkatsed füüsiliste võimete testiga.

1 comment:

Epochka said...

SLÕhtuleht on mei ekülakuhjast peitepildi lehte pannud :)

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=284810