Wednesday, January 28, 2009

seletuskiri

kuna viimastel päevadel on sagenenud televaatajate küsimused murega, et miks inglid taliekstriimil ei stardi, siis pean vajalikuks tekkinud olukorda pisut selgitata. valesüüdistused on ju muidu teadagi kiired tekkima.

põhjuseks EI OLE: majandussurutis (jätke see vend juba ükskord rahule), meie laiskus (sellest me ei loobu ka siis, kui me stardime), autfittide puudus (just hiljuti sai ööklubis uusi kostüüme testitud), talveuni.

nüüd siis jõuame ülemaailmse imperialismi järelmõjudeni, mis on , meist endist täiesti sõltumatult, nädalavahetuse sotsiaalse kalendri täis sodinud. imperialismi põhikäsilane on meil teadagi manakeri isiklikult, kuigi hetkel pareerib ta süüdistusi lumele viidates, sest lumi ei saa ju midagi enda kaitseks öelda. ühesõnaga, pühabäl on tamsalus taagheuri gigantide surmaheitlus, millesse on segatud meie supoorttiimi pealik. kyllita metsa minna on sama hea kui endal ise kohe stardis küünelakk ära rikkuda. no ja eks merike tahab ise ka hullult tagheueris skoorida. ja mullegi on sellel turniiril mingi kõrvalosa ette nähtud, et ma mingil juhul pühapäeval kodus diivanil siruli ei oleks. koju diivanile ei saa ma jääda ka seetõttu, et muidu tulevad karu ja marti ja viivad mind punase kuradiga ikkagi metsa. parem siis juba kylli läheduses tagheueris haledalt pähe saada.

see ei ole loomulikult veel meie hädade lõpp. kui meil merikesega poleks halligi teha, ei oleks meil ikka mingit võimalust urmole oma uusi orienteerumisoskusi demmima minna, sest helen on ära. ta sõitis eelmine nädal valdifiemmesse northugi pilti tuulutama ja keeldub nüüd koju tagasi pöördumast. küll on ilm ilus, küll on vein hea, jne...

kevadhooaega vaatame seda positiivsemalt. sain sünnipäevaks roosad maniküürikaitsed ja selline input lisab ettevalmistustesse teadagi uut hingamist.

No comments: