Monday, February 2, 2009

miks ma mamma mia maalt tagasi olen

noo kui ausalt ja puhtast ingli südamest öelda, egas polekski tegelt tulnud. aga ju nad siis akkasid kartma, et joon ära kogu nende valge veini ja spumante, söön ära kogu ruccola, tomatid, 11 euri kilo maksva parmesani juustu aasta varu ja 95 sendised anshoovisi tagavarad. lisaks päevitan ära kogu nende päikese ja suusatan ära kogu selle lume.....välja saatsid mu säält irmuga:)


mida mamma mia riik siis seekord õpetas:
1) mitte ainult õigel rattaullul ei pea kuuskantvõti (või kuidas iganes seda kummalist asja, millega saab keerata ka neid asju, kus ristpeakruvikeerajat paljuks jääb, ka nimetatakse) taskus olema vaid ka õigel suusainglil-salomoni pilot klambrid vajavad seda rohkem ja tihedamini kui meie näiteks ingeljooki
2) lisaks piiblis kirjeldatud põrgule on olemas ka neljatärni põrgu koos spordi ja relaxiga (kõlab kui pässi rannitud residence)


3) itaalia keelsest mk etapi ülekandest saab lõdvalt aru-longa, follis, piller cottrer ja mamma mia –pole siin keerulist midagi
4) nii nagu laulis üks tibi bulgaaria superstaari saates mariah carey „without you“ lugu annab laulda: „ken leee tulibu dibu douchoo“
5) õigel maratonil peab numbri peal ikka caviti logo olema!


noortuug sai igatahes tuulutatud, maraton ja ilm oli mega (spessial tänks itaalia poisile, kellele ma küll külla ei jõudnud:)) ja "suusabaasis on tantsupidu" on jätkuvalt popp lugu. vaated olid võrratud, kaaslased vaffad ja eestimaine pastakokk kolhoosi cityst nii tasemel, et restoranidele me seekord raha ei jätnud:)

3 comments:

Epochka said...

Helen, sina oled ikka meie tehnikaguru, vau! Ingel, kellel on olemas kummiheebel ja kes teab, et tal see on, kui küsitakse. Nüüd siis lisaks ka aimdus, milline võiks olla üks kuuskantvõti ja mida sellega teha saab.

Minu laminaatori lahtikruvimise kogemus on selle kõrval, nagu elektripirni lülitist sisse lülitamine :)

Kylli said...

Aga huvitav kui paljudel suusatajatel see võtmekomplekt maratonirajal kaasas on? Igavene kolakas ju teine ...

helen said...

ma kardan, et konkurendid arvavad, et me sel aastal jumala armust liiga tugevaks saanud ja treivad nüüd ingelvarustuse kujulisi voodoo nukke-püüan siis salatrenni teha:)