Sunday, June 7, 2009

suvepäevitus daataerroritega

mister ylihelikiirus, ehk soosaar daata error systems isiklikult, tõi sel nädalavahel inglitiimi kokku otse lõunaingli koduakna alla. lisaks meile olid kohal ka puupallurid, mäkkejooksjad, rattasprinterid ja mälumängurid.
käeolevaga kasutangi juhust ja õnnitlen manakeri ja supoorttiimipealik kyllit mälumängurluses saavutatud hõbemedali eest. inglitiimi mänedzment on asunud meile puust ja punaselt näitama, et poodiumikoht ausas ja sportlikus võistluses on tänapäeva eestis võimalik.

muus osas leidis kinnitus seni pelgalt reklaamlauseks peetud "võrkpall on võrratu". jah, ta ON võrratu. ja jalgapall on võimatu. ja puupall on lõputu. nagu talvelgi jäi minu isiklik kokkupuude spordiga virtuaalseks.

rahva armastus marti multifilmimasina vastu pole viimasest suurüritusest kasvanud ja vahurce kutsus seda suisa koledate sõnadega.

minu silmad lähevad nüüd porgandidieedile.

6 comments:

helen said...

kohe näha, et epochka ei saanud terve nädalavahetus büroost välja – suve igatahes mina küll ei kohanud, mis päevitusest siin veel siis rääkida, hallituse oleks võinud seal saada;-)küll aga tõestas nädalavahetuse meditsiiniline katse fakti, et kooselu multifilmimasinaga pärsib muinasjuttude rääkimise oskust:…ja kui hunt oli ära söönud Punamütsikese, kellel oli peas sinisest lõngast kootud roheline müts ja vanaema, läks ta metsa, kus jahimees ta maha lasi. kuna jahimehel puudus jahipidamise ja relvaluba, pandi ta vangi. kui ta ära pole surnud elab ta praegugi õnnelikult edasi;-)

Marti Soosaar said...

kui nii edasi läheb ja iga teises postituses mind nõmitatakse, nõuan varsti enda lisamist sinna blogi parempoolsesse menüüsse, kus on pildid neist, kellega toimuvaid asju blogis peamiselt kirjeldatakse :)

Epochka said...

looda sa :)

Anonymous said...

Aga verivärske Orienteeruja on minu lauale ilmunud koos Inglite esimese särava intervjuuuga :-))) Sellele numbrile tuleb toimetusel kindlasti lisatrükk teha, sest kõik ju soovivad seda endale saada! :-)

Epochka said...

loodetavasti pole meie 6 ja 9 seeria SI pulkade analüüsi seal ajakirjanduse pool kontekstist välja rebitud. merike, muretse mulle palun üks kontrollkoopia ;)

L�unaingel said...

Kõikidele Inglitele olemas :-)