Saturday, December 12, 2009

lao treeninglaagri aruanne

tugevad oleme me niikui nii, seega selle aastane laager rõhus mõistuse ja vaimu treeningule. esimese õppetunni saime hong kongis-õige riietus on ilu alus! külalislahke hong kong pakkus meile kodust ilma…brrrr...olles kotti pakkinud 4 mikroskoopilist hilpu ja dressika tuli peale esimest deiti selle linnaga veenduda, et sinine ingle pole ikke suurem asi küll! igatahes tean ma nüüd kuidas kirjutada hieroglüüfides "exit"(kaks reha ja öökapp) ja "in"(telk ja öökapp). ilmselgelt väga vajalik teadmine!

kuna see hooaeg tõestas, et kanuu on meie nõrk (väga nõrk, hävivalt nõrk, uskumatult nõrk...) külg-sai mekongi jõel treenida nii julgust kui ka õppida proffidelt pählikoore kasutamist. indiaanisüst "must koer" nüüd küll enam probleeme ei tekita. pähklikoore püsiasend ei võimaldanud 2x8h jooksul mujale vaadata kui kõrvale-imetleda kaunist loodust ja ette-vaadata ees tüürivat sitket lao poissi, siis on mul nüüd kõik popid lao tüürimise nipid teada. hoidke alt konkurendid, kui vaja paneme ka narva veehoidlast üles!


orienteerumist sai harjutatud hong kongi ja bangkoki lõpututes kaubanduskeskustes-ütleks, et mets on ses suhtes palju lihtsam pleis. üks restorani otsimine hakkas vägisi meenutama teatud kuulsat raiesmikku ühel unustamatul ööl. ja dzungli orienteerumiskaarti oleks vist väga iizi teha-A4 tume-tumeroheliseks, üks joon teed tähistama-ainus töö oleks vist nende lõputute kõrgusjoonte märkimine. järgmise hooaja vajalike teadmiste hulka kuulub kindlasti teadmine, et kuningkobrad hommikul magavad ja elevandi seljas munamäest alla tulla oleks erakordselt ebamugav.

kuna peale igat xdreami järgneb ka relax osa, siis seda sai treenitud vang viengis mööda jõge tubides ja lastes end kõrtsi vedada. peakõrts nägi välja nagu oleks ischgli karukõrts paela otsas laosesse veetud. lumelaudu asendasid traktorikummid.
vaimu sai treenida suunal vientane-bangkok-hong kong-london-helsingi-tallinn. miskil kahtlasel põhjusel on sama vaimutreeningu treeningkava sattunud ka meie põhikonkurentide kätte. heiti ja maare blogist võis lugeda kuis nad selle minutilise täpsusega läbisid suunal hong-kong-helsingi 6 päeva varem:). rahvusvahelise võrdsuse tagamiseks olid lennufirmad selle vähemalt minutilise täpsusega paika pannud. uued hooaja trendid on pikk kael ja lihtne söök. power bar jäägu hawaiisse:)

3 comments:

Anonymous said...

Taname huvitava blogi

Heiti Hallikma said...

Hmm ... vaadates seda kuduvat pika kaelaga tüdrukut, tekib meil seesama - Déjà vu. Kus riigis sa nüüd käisid? Meie kohtasime täpselt sedasama tüdrukut Myanmaris, Inle järvel, täpselt samas asendis.

Epochka said...

tore, et sa jälle tagasi ja tippvormis oled.
oleks ise pidanud ka ikka ühe hongkongi külmatreeningu läbima, sest hetkel on ikka hull külm olla. mitte ei taha kere talvega sõbraks saada.